ARTIFICIAL

Abstract paint, Puzzle piece…

As salaam aleykom og hei kjære dere ^^ Jeg var innom TGR her om dagen, og plutselig så kom jeg forbi dette puslespillet! Jeg sto og tenkte, herregud så sykt kult og kreativt! Det måtte jeg bare kjøpe og teste ut, altså. Ja, dere skjønner vel konseptet! Det var et blankt hvitt puslespill i utgangspunktet, som man kan male akkuratt som man vil på. Så morsomt for både store og små, hvor man bare kan la fantasien styre hånden … 😍 🎨 De har det sikkert enda i butikken, tipper jeg!

Men, ikke gjør samme tabbe som meg, haha! Jeg brukte akryl maling og tenkte at det ville gå bra, men det gjorde det ikke akkurat, lol. Har sagt det før, jeg er ikke ekspert på maling som venninnen min er. Akkurat innen maling prøver jeg meg bare frem fordi det er veldig gøy!

Uansett, den stivnet litt for hardt, og det ble vanskelig å dele puslespill brikkene ifra hverandre 😂 So, I guess vannmaling vil være hakket bedre, in sha Allah. Jeg tror overflaten på det man maler på også mest sannsynlig spiller en rolle, for overflaten på puslespillet var ganske smooth og glatt. Lerret og akryl maling ark er jo ofte litt grovere i tekstur.

Kjøpte meg to nye farger fra Søsteren Grene! Må jo ha gull og gammel rosa (Mauve, heter fargen) = ROSEGOLD ♡ 😍 De fine malepenslene kjøpte jeg fra Ebay en stund tilbake.

Har dere sett hvor NYDELIGE bilder man kan male på 1,2,3 eller? ELSK, sier jeg bare! ♡ I denne lille 3 minutters tutorialen ser du hvordan! Man trenger egentlig ikke noe særlig skills heller. Man trenger viljestyrke og det å bare gjøre det om og om igjen, sånn innimellom. Practise makes perfect, you know! ♡ Jeg DIGGA dette kunstverket, seriøst Allahummabarik! Håper dere tester det ut, for det er så gøy!

Akkuratt nå befinner jeg meg i byen hvor jeg har vært i et møte med en databutikk! Vi får bare se med tiden hva som er skrevet i min Qadr, in sha Allah ^^ Må rusle videre jeg nå og hive i meg en lunch her i farta, lille meg er skrubbsulten. Jeg blir så glad når folk er ute å smiler, det er så fiiint, alhamdulillah. Håper dere likte fredagens kunst tips! Ha en BLESSED Jumuah! ♡