LIBRARY

En bok anbefaling

Det er ikke så veldig lenge siden jeg leste ut denne boken A temporary gift – skrevet av kjære canadiske Asmaa Hussein. Åhhh, ærlig for en nydelig historie og ikke minst, hun er Allahummabarik laha såå flink til å sette ord på følelser og opplevelser i boken! ♡ Det er en rørende og trist historie, hvor man innimellom kan felle en tåre, fordi man synker nedi boken og hjertet føler liksom med. Lett INSPIRERENDE!

Innimellom følte jeg meg litt utakknemlig også, med tanke på hva hun har gått gjennom. Selv om vi blir testet ulikt i livet, noe av det mest vanskeligste må virkelig være det å miste sin bedre halvdel, når det kommer til dunya vise, SubhanAllah… Forholdet og tilliten hun beskriver, hvordan hun har måttet gjenoppbygge den igjen med med Allaah SWT, etter å ha blitt sønderknust og traumatisert – Da snakker vi om en STERK kvinne, ma shaa Allaah. Og det å dele sin personlige, sårbare og private historie med hele verden, det skal man seriøst ha mot til å gjøre.

Boken er på engelsk, og heller ikke vanskelig å lese eller forstå. Så da poster jeg like gjerne et kort innspill av hva boken handler om på engelsk, så får dere kjenne litt på om det er noe interessant for dere eller ikke .. 😀

On Friday, August 16, 2013, twenty-six-year-old Amr Kassem attended a peaceful protest in Alexandria, Egypt along with thousands of others, rallying against the mass injustices taking place in the aftermath of the coup d’etat by the Egyptian military under the command of Abdel Fattah El-Sisi. As Kassem returned home to his family, an Egyptian army sniper shot and killed him, leaving a woman widowed and a child fatherless.A Temporary Gift is a record of journal entries written by Kassem’s widow, Asmaa Hussein, during the two years following his departure from this world. This book is about re-learning how to live in the face of immense trauma. It is a reminder that beyond the pain and darkness of loss there is still the potential of light in patience and constancy.

Måtte Allaah azzawajal gi henne det beste i dunya og akheera for tålmodigheten hun bærer, ameen! ♡ Håper dere også har det fint! Cravings for nye og ferske blomster til å ha i stua mi har lenge stått på listen. Først tenkte jeg at jeg kan vente med det til Eid, men saken er det at jeg er svak for blomster, hehe. De hadde ikke de rosene jeg var ute etter, ville vel ha noe i lyse rosa duren, eller kanskje de som er sånn hvite med rosa skjær i midten, åhh de er fantastiske! Denne gangen ble det en annen vakker art, glemte jo å spørre navnet på de da. Vi får heller satse på roser nærmere Eid, in sha Allah ♡ Åååh, glæde mæ!

Ha en nydelig fredag, snuppiser! ♡ KLEM