NLP - GROWTH MINDSET

Du er et forbilde

Åååh, det er SÅ fint at det regner! ♡ Gresset får næringen den trenger, og det er en fantastisk mulighet til å gjøre Dua .. 😀 Btw, angående Dua! Ikke glem Feeldia – Dua Day nå på onsdag, in sha Allah! Om du ikke har fått med deg eventet kan du lese om det her. Håper de aller første dagene har gått bra med å faste! Jeg koser meg sånn med å åpne hver eneste luke i Ramadan kalenderen min, jeg ♡

Du veit, man tenker nok ikke noe særlig på det, men som muslim er vi alle faktisk forbilder for hele menneskeheten! Ja, du også, and me included! ♡ ^^ Det er IKKE bare bloggere, influncere, Shaykher, TV personligheter eller kjendiser som er forbilder. Selv om Muhammad SAW er den beste rollemodellen/ forbilde i vår eksistens, så skal også VI ALLE muslimer være det i prinsippet. Nettopp fordi vi skal følge Quran og Sunnah.

Det finnes to type folk i verden, de ene er de som påvirker andre, og de andre er de som blir påvirket. Man kan også se på det slik, enten observerer man eller er man av de som underholder. Vi må være en energi kilde som PÅVIRKER folk i positiv retning – Til Islam og Sunnah, in sha Allah ♡

Allaah azzawajal nevner i Quranen at VI, nemlig at DU og JEG er den BESTE nasjonen produsert som et EKSEMPEL for menneskeheten. Woow, tenk på det SubhanAllah! DET er en stor ære og gave i seg selv ifra Den mest Barmhjertige og nåderike! ♡ Nettopp fordi vi skal tillate det gode og forby det onde mens vi lever. Fordi vi må klare å skille mellom rett og galt, også i 2020, det er så viktig det.

Det handler om å tørre å se på seg selv som et forbilde, for det bør VI ALLE gjøre. Anerkjenne at du er bedre enn hva du selv tror om deg – Med en dæsj ydmykhet selvfølgelig! Det å tenke at du er her i Dunya for å gjøre en mission, og at du faktisk har en norsk muslimsk styrke i deg, mot og POWER til å gjøre en endring med deg selv og i samfunnet vårt! 😀 Fordi VI har ressurser som trengs, man trenger bare å finne dem og praktisere dem, in sha Allah. Vi må finne inspirasjon i Islam via kreativitet, kunnskap og visdom, for nå er tiden inne for å inspirere hverandre så vi kan motivere og styrke hverandre til å alltid streve etter å være den beste versjonen av seg selv.

Som muslimer burde vi ALDRI ha en sånn type fjortiss holdning som baserer seg på «My attitude is based on how you treat me» eller «I treat you the same way you treat me» type holdning. Selv voksne mennesker har det idag. Man må se lenger, langt over høye fjell og dype hav som muslim. Uansett hva slags holdning motparten har, burde man alltid prøve å ha en BEDRE, ydmyk, tilgivende, varm og god tone tilbake, selv om man kanskje ikke kan fordra personen. I hverdagen kan det være utfordrende ja, men vi må ØVE på det konstant så vi blir BEST på det. Vi burde sikte høyere og tenke at hva enn vi gjør, burde vi gjøre det best og i høyest klasse!

Vi må tenke at vi alltid, både mot fremmede og de nærmeste at vi bør oppføre oss profesjonelt! 😀 På en arbeidsplass har man som ansatt en plikt til å oppføre seg profesjonelt, man bør vise respekt og være pålitelig. Det samme gjelder i dynamikken mellom oss og folk – Og vi er her på et oppdrag i dette livet hvor vår oppgave er å tilbe Allaah azzawajal, og kalle folk til Islam. Oppføre oss på best mulig vis så folk skal SE OPP til oss muslimer og Islam, via DEG og MEG ♡

For ja, DU er et forbilde, det vil alltid være noen som skikker på deg, prøver å etterligne deg, eller blir på noe som helst vis påvirket av deg gjennom livet. Du har en påvirkningskraft og er en influencer – Selv om du ikke anser deg selv som det. Det samme gjelder meg. For vi er valgt ut som muslimer til å være et EKSEMPEL for andre, så vi kan prøve å oppnå Jannah og hjelpe andre til å oppnå det også. Det krever selv disiplinering, mye selvinnsikt og det å være ansvarsbevisst for handlingene våres. Vi bør være det BESTE eksempelet på jord hvor vi underkaster oss Allaah azzawajal sin vilje og for å tjene ajr (belønning), in sha Allah. DET er vakkert og prisverdig! ♡ For alt annet vil forsvinne snart og bli meningsløst, bortsett fra våres gode gjerninger som in shaa Allaah vil vedvare og vitne positivt for oss på Dommedagen.