FEELDIA EVENTS

Upcoming: Feeldia – Tahajjud night 1

Det er så innmari mye fokus på Corona nå, ja vi leser at skoler og barnehager stenges, og det vurderes at flyplassene også skal stenges. SubhanAllah, helt plutselig føles det faktisk ut som at ting bare har blitt snudd helt opp ned og at vi i Norge sammen med andre land for første gang PÅ LENGE opplever en ekte folkehelse krise. Ja, det stemmer, i vårt dyrebare Norge! Jeg merker at hele situasjonen faktisk gjør meg litt stresset og trist, for ting er ute av kontroll. Men, ok …

Dette er virkelig en test fra Allaah azzawajal! Vi må huske at Han er den ENESTE som kan kontrollere situasjonen, for han er tross alt Al Muhaymin – Beskytteren, Al Qahhaar – Den alt dominerende, og Ar Ra’uf – Den medlidende ♡ Vi må ALLE ta initiativ sammen til å løfte våres hender i dua om at Han allmektige in sha Allah skal beskytte oss! Jeg føler at dette er en type message til menneskeheten om at vi alle BØR finne Allaah SWT og Islam igjen. Han kaller oss tilbake til Han så vi skal bli mer ydmyke mot Han, så vi SØKER HJELP kun hos Allaah SWT ♡ Så, legg panikken litt i skuffen, organiser hode og følelsene ved å heller lese Quran, be mer Salaah for å søke ro og fred i hjertet! Vi må SNAKKE med Allaah SWT istedet for å skravle om Corona med alle andre, in sha Allah. Keep in touch with Allaah azzawajal, first and foremost! ♡ For Han HAR kuren, og den kuren Han har er den mest effektive kuren, ever. Vi må stole på og ha Tawakkul Allaah, for ALL vanskelighet kommer MED lettelse.

Jeg vil at vi samtidig prøver å fokusere litt på andre ting, så vi ikke blir helt spist opp av Corona her, haha! På noe som er mer POSITIVT! Så, snart er det et nytt event med meg – Onsdag 25.Mars 2020, in sha Allah ♡ Jeg håper du setter av tid i forveien, hvor du noterer ned datoen på telefonen din for Feeldia – Tahajjud Night. Det er så greit å skrive det ned på telefonen – Så man innstiller seg på det mentalt og kan føle seg litt forberedt i forkant. Om du har intensjon og ønske om å bli med på dette flotte online eventet for å opparbeide deg og tjene gode gjerninger til kontoen din for dommedagen, ved å be Tahajjud/ Qyam ul Lail Salaah, så GRIP sjansen, in sha Allah ♡ For hva er bedre enn å tjene ajr (belønning fra Allaah SWT) i denne dunya? Ingenting!

Om du ikke er helt sikker på hva Tahajjud/ Qiyaam al-layl Salaah (Bønn) er, så til informasjon; det er ekstra frivillige bønn som man kan be etter Isha Salaah/ tid. Ekstra bønn kalles for Nawafiil bønn, og man har det som intensjon at man skal be Nawafiil istedet for Fard (obligatorisk bønn). Du kan lese mer om det her Islamqa.com Om du så har lyst til å be bare 2 rakaah med Tahajjud – Nawafiil Salaah, eller om du klarer og ønsker å be f.eks mellom 4 – 10 rakaah – Det er helt opp til deg, og ALT er bedre enn ingenting! For vi alle er på ulikt nivå angående vår Imaan med tanke på hvor mye man orker å be. Så aldri tenk at 2 rakaah er for lite, eller ikke har noe verdi, for det har det så absolutt ♡ ^^

Har du ikke lyst til å be Tahajjud/ Qiyaam al-layl alene, spør kanskje noen venninner, moren din, søsteren din eller noen om å stå sammen med deg under Tahajjud Night, tenk hvor KOSELIG er det ikke å be sammen. Men å bare stå for seg selv foran Skaperen sin for å tilbe Han litt ekstra, er også NYDELIG om man så velger å gjøre det alene! ♡ Ta på deg rene, fine heldekkende klær som gjør at du føler deg BLID og vakker som den Dronningen/ Prinsessen du er, and feel the good blessed vibe foran Skaperen vår, in sha Allah. Åååh, jeg gleder meg ♡ Noe å se frem til!

By the way, søstre! Det er Jumuah idag, la oss sikte til å prøve å lese Surah al Kahf, in sha Allah ♡ Det er dagens challenge før magrib tid!

Angående Corona – Denne korte videoen på 6 minutter er GULL verdt ♡

LOVE!