DUNYA,  WORLD TRIPS

Dubai Global Village

Noen ganger er det nesten litt utfordrende å måtte tenke seg frem til å konstant være kreativ og spennende. Altså, nå refererer jeg til alt generelt i livet. Det er (først og fremst for min egen del) jeg gjør det, fordi jeg alltid har vært fargerik av meg! ♡ Men også for bloggens skyld må jeg være litt kreativ, det sier seg selv. Det er derfor jeg egentlig er så glad for at Allaah azzawajal guidet meg til å begynne å blogge, for det gjør at jeg konstant vokser, lærer og utforsker nye sider av meg selv, og ikke minst av av folk og verden.

Ikke bare utforsker nye, men også tar opp gamle lidenskaper fra meg selv igjen, så jeg in sha Allah blomstrer på nytt. Og det er så FINT! Alhamdulillah ♡ For enten kan man være som en blomst som dør ut etter sommeren, eller så kan man heller prøve på å være en staude variant av blomsten! Definisjonen på en staude er en plante som spirer fra en overvintret rot om våren, blomstrer og visner ned igjen om høsten. Stauder kommer i mange farger, fasonger, høyder og byr på lang blomstringstid, og da er det kanskje ikke så rart at disse plantene er tilbake for fullt. And this is how we should be like! Vi har alle våre oppturer og nedturer, men vi må alltid satse høyere og in sha Allah komme tilbake sterkere og bedre ♡

Så man finner nok alltid en kul idé som man ønsker å utforske om man bare er flink og kreativ nok til å leite seg frem på Google, informasjons messig og via bøker etc. Det som egentlig er litt rart for meg selv nesten er at jeg aldri hadde noen som helst planer om å bli en blogger. Jeg pleide å lese andres blogger i ny og ned, og titte gjennom deres fine bilder for inspirasjon, kreativitet og glede. Som jeg gjør innimellom for så vidt enda! Men det at jeg skulle begynne å blogge en dag selv, hadde jeg aldri trodd, hehe! Idéen bare kom så kjapt og bare var inni bilde, plutselig. Så tenkte jeg, javel det får bare bli sånn in sha Allah, så får vi se hvor Allaah azzawajal fører meg hen. AllahuAkbar ♡

Dagen i går har hatt mange smakfulle kontraster fra her og der, kjempe spennende altså! Jeg bestemte meg for å ta turen innom Dubai Global Village, siden alle har pratet så mye positivt om det. Jeg hadde ikke sjekket åpningstiden for parken, som var rundt kl.16.00 – som betyr at jeg var tidlig ute. Det gjorde at jeg fikk muligheten til stikke innom Mall of Emirates, som er like ved der man tar bussen videre. Parken var et stykke unna, men jeg kommer meg rundt med T-banen og buss, jeg! No worries.

Parken i seg selv er en park med masse forskjellige attraksjoner, for både familie og venner! En park om forskjellige kulturer fra verden over! Alt fra en fornøyelsespark til masse god mat fra ulike land. Det er mye fin shopping der for den som liker det. De har også et sykt kul racing car show der! Ååå, det irriterer meg litt at jeg gikk glipp av det, for det gikk etter 1,5 t eller noe, og det var på tide å reise hjemover. Men det showet vil jeg virkelig få med meg en annen gang, in sha Allah. For det er kult at de hadde noe som man ikke ser over alt.

Her får dere ihvertfall litt bildedryss fra Global Village! Hope you like it ♡

Ser ut som Agrabah, hehe!

Dette spøkelseshuset ser skikkelige kult ut, men jeg turte ikke å gå inn!

Og denne her, oh my God! Mens jeg sto og skikket opp mot himmelen, tenkte jeg, tør jeg virkelig å fly så høyt opp, haha. Men en part inni meg hadde SÅ lyst, selv om den skremmer meg.

Circus for meg er minner! Selv om jeg er imot ekte sirkus den dag idag.

Såå innmari fine fontener her, som har ulike show i seg selv! PRETTY ♡

LOVE ♡ Alhamdulillah