HVERDAG,  WORLD TRIPS

I varmere strøk

God morgen, håper dere har våknet opp med gode vibes denne torsdagen! ♡ So far har jeg hatt det flotters her nede i Dubai. Alhamdulillah. Det er så kos og deilig med litt varme altså! Når det ble bestemt at det ble en reise hit for en liten ferie trodde jeg at det skulle være ganske så varmt her, men ærlig det er egentlig ikke så innmari varmt som man skulle tro. Det kan beskrives litt som norsk sommervær. Det står på værmeldingen ofte at det er rundt 24-26 grader, men synes til nå det har føltes mer ut som rundt 19-21. Man trenger å ha med seg en lett sommerjakke eller genser for å si det sånn.

Igår var det en sammenkomst her med kjempe hyggelige norske damer på en utrolig koselig café! Åååh, utsikten der mens man sitter å nyter kaffen sin, hvor du bare ser den fine grønn blå innsjøen rett overfor deg, og det med god latter og hygge. DEILIG følelse, dere! ♡ Alhamdulillah. Caféen heter La Pain Quotidien, ta en dere en tur dit om dere skal besøke Dubai.

Så her får dere litt bilde dryss fra gårsdagen! Kanskje jeg kan komme med en liten Dubai guide etterhvert, om dere ønsker ♡

Dere ser denne stilige saken her. Først trodde jeg det var en karusell som var en type som Spaceshot, men det er faktisk en flyvende café! Hvor kult er ikke det, hehe! Jeg prøvde den ikke ut, men altså man kjøper en billett med en kaffe, flyr opp, og koser seg med nydelig utsikt over havet i 15 min. Love it!

Tenk å ha en sånn en, i JANNAH in sha Allah! ♡

Nydelige Dubai, allahuAkbar!

Er sååå mye fint interiør her! ELSK ♡