HVERDAG

Intro av nettsiden

Jeg vet at jeg har valgt å ha en ganske særegen nettside, siden jeg har vært med på å designe alt utseendemessig selv. Så det har gått etter mine forslag og ønsker. For jeg ville at den skulle reflektere meg så mye så mulig. Yep, totally! Så når jeg sa at jeg heller ville ha en nøkkel som meny knapp, visste jeg at det ikke er helt som folk flest velger å ha sine menyer. Som regel har dem jo det man kaller for en «burger» meny oppe i et hjørne, som er de tre strekene stablet oppå hverandre. Jeg har den jeg også, bare at den kanskje er litt gjemt. Avhenger jo litt og hvor mye man gidder å sjekke ut nettsiden og finne den.

Uansett, dere som leser eller ønsker å bruke nettsiden på andre måter, dere har alhamdulillah ihvertfall skjønt at nøkkelen er menyen. Obviously. Forhåpentligvis også funnet «burger» menyen, og «diamant» knappene, som jeg kaller de. Føler det er en sånn liten og rask IQ test, det med å finne menyen etc, hehe.

Her ser dere «burger» menyen, om dere ikke har lagt merke til den tidligere. Om man klikker på den popper det opp en «slideout side bar» på venstre side. Ja, jeg vet, for et langt navn på den dingsen, men det er nå det det kalles.

Deretter ser vi da search, kategorier, bloggens siste innlegg, Salaah tider i Norge som forandrer seg hver dag automatisk, og om man scroller lenger ned ser man også en Qibla finder. Håper dere finner det praktisk og brukervennlig in sha Allah ♡ Også har vi «diamant» knappene på selve forsiden, som man finner ved å bare scrolle seg nedover.

Ops! Nå holdt jeg nesten på å glemme en liten detalj her. Den detaljen har jeg faktisk alltid satt pris på, det er når andre har scrolle knapp på nettsiden sin for å komme seg kjapt tilbake til topps igjen. Det går greit å scrolle seg nedover, det bare gjør fingrene sånn automatisk. Men synes det ofte er tungvint når man må sitte å scrolle seg evig langt opp igjen. Så om dere ikke har sett det, så har jeg en scrolle nøkkel på de aller fleste sidene nede på høyre hjørne. Den popper opp etterhvert som man kommer seg lenger ned ♡

Når jeg våknet i dag følte jeg for å ta en kjapp liten ryddings på morgenen. Så jeg har støvsugd og tørket litt støv over benke platene. Den følelsen av at støv er borte så jeg ikke puster det inn like mye, det er en god følelse det! Så må jeg komme meg til butikken for å handle litt mat etterhvert, blant annet brokkoli og gulrøtter. Noen synes brokkoli ikke er så innmari godt, men jeg liker å spise små, søte og sunne grønne trær jeg, hehe ♡