HVERDAG

DEN FINESTE DAGEN I ÅRET

As salaam aleykom og heii 💜 En av de fineste dagene på norsk jord er faktisk 17.Mai! Det som er sykt er at jeg har bodd nærme Oslo i hele mitt liv, men aldri har jeg vært innom Oslo sentrum for å se på toget og folkemengden, før i år. Alså, jeg har vært på tivoliet på Grønland på ettermiddagen, men aldri om morgenen for å se på toget. Thats something else! Har alltid sett det på TV, og da ser det så kaos ut at jeg bare aldri har giddet. Sikkert derfor det også virket ekstra spesielt å være tilstede live for første gang. Det var vanvittig koselig, og utrolig fint å være kledd i bunad sammens med alle andre vakre sjeler rundt meg. Alle så helt nydelige ut, ærlig talt <3

I år kjøpte jeg meg min bunad, eller fest drakt da for å være nøyaktig, til dem som skal ta meg på det. Jeg bryr meg lite om man kaller det en bunad eller festdrakt, for å være ærlig. Den er like vakker som en bunad, samme hva det koster, så derfor er det en bunad for meg. Min bunad, haha! 🩷😍 Elsker den! Det som faktisk er til fordel for festdrakter er at dem ikke er laget av ull, ihvertfall ikke min. Og derfor overlevde jeg ganske fint med 24 varmegrader på 17.Mai i år.

Normaltvis har jeg alltid tilbragt denne fine dagen sammen med mammaen min hvert eneste år. Vi pleide alltid å stikke til barneskolen min, for å spise kake og kose oss med folka. Hun er så søt at hun alltid pleide å ta med seg en matboks hjemmefra hvor hun kjøpte med seg extra kake til faren min og oss, men ble alltid flau over det, hvor jeg syntes det var like morsomt hvert år. Akkurat som om hun hadde gjort noe ulovlig, haha! Enten så er det en utenlandsk greie å gjøre det, eller bare min mor, haha. Søteste Mammii min 🩷 🥮 Et evig savn!

Angående bunaden min, I want to customize it. Etter at jeg så Kristin Gjelsvik sy om et Palestina skjerf til et forkle for bunaden sin, ble jeg evig inspirert. Herregud så nydelig!! Jeg vil også sy et forkle til bunaden min i fremtiden in shaa Allaah, men jeg kommer til å gå for en annen look. Skal dele mer med dere senere 💛 🪷 🇧🇻 Snakkes!