ARTIFICIAL

GRAFFITI – 2023

Yes yes, are you ready for årets nye graffiti piece by den muslimske tæggerinnen Feeldia? Hehe.. 😍 Wow, jeg er storfornøyd må jeg ærlig innrømme, altså den ble bare SÅ FIN synes jeg allahummabarik 💖 Sola skinte i Torshovparken, cans’a var ristet ferdig klare til å bli brukt på veggen, mens jeg kokte i varmen på 27 grader, og så klart hadde jeg klart å ta på meg en sort tskjorte. Veldig smart må jeg si..! Det var en utrolig koselig dag, hvor jeg drømte meg bort i kunstverket, og nyte det faktumet at «ingenting» blir til et kunstverk plutselig, bare man påfører stilige farger og design. Den følelsen av resultatet er deilig, og gir meg såklart en god mestringsfølelse! Alhamdulillah.

Noe så fargerikt og vakkert, og såklart er det dedikert til min elskede mamma, som jeg ønsket så mye kunne ha vært her i verden med meg idag for å se hva jeg har laget til henne 💖🕯Men in shaa Allaah vil hun få se det i Jannah, ameen. Det var slitsomt å holde på i 6 timer, det var det, haha! I forkant tok jeg faktisk 2 paracet, for å ikke få vondt i hånda mens jeg holder på å male. Håndleddene mine tåler nok relativt mindre, hvor jeg får mer vondt enn andre vil jeg tro.

For jeg kjenner smertene ganske heftig nå i ettertid i håndleddene, men Alhamdulillah det går over om en ukes tid, in sha Allah. Denne pieces’en tror jeg virkelig er den fineste og beste jeg noen gang har laget 🥰 🧡 I butikken forelsket jeg meg i de lyse lilla fargene, og ville ha noen farger som var litt sånn pastell aktig. Føler jeg traff sånn halveis, lol.

Slapp heldigvis å dra til negledesigneren da, hehe! 😂 Ouff neida… Jeg har en tendens til å alltid glemme hansker for en eller annen grunn. Men det er veldig greit å bruke det faktisk, ellers må jeg alltid stå der og gni meg i masse neglelakk fjerner i ettertid.

De som tægger/ maler ofte kjenner til problematikken med å ende opp med «senebetennelse» i etterkant.. 😅 Men det er bare så verdt å utøve sin kunstneriske side uansett 110 %! Hvis hånda mi rekker å bli bra igjen ganske snart, og finværet kommer tilbake in sha Allah, hadde det virkelig vært gøy å få til enda en piece dette året, kanskje. I mellomtiden skal jeg bare ta det med ro og kose meg hjemme. Snakkes snart babes.. 💖 💌