KRISTENDOM,  THE ALTERNATIVE WORLD

KAN MUSLIMER FEIRE JUL & ADVENT? – 2021

God mandag, dere ♡ Håper dere er klare for en ny uke. Denne uken er det mye som skjer på to do listen min iallefall, proppfullt med ærender. Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg personlig kunne ikke brydd meg mindre, for jeg feirer jo ikke jul som dere vet. Den eneste grunnen til at jeg bryr meg om å dele mine meninger om temaet er kun for å in sha Allah verne folket fra å praktisere noe som simpelt ikke er tillatt i islam.

Kun fordi jeg genuint ønsker mine lesere og søsken i Islam paradis i det evige liv og fred i dette livet ♡ Gir man opp noe og ofrer for Allaah azzawajal sin skyld, får vi også belønning og kjærlighet i gjengjeld fra Hans Majestet, in shaa Allaah. Its about finding the true peace and love.

De spørsmålene angående om vi muslimer kan feire jul dukker opp på sosiale medier hvert år, haha. Vi kan ikke være foruten, sånn er det bare! Vi må opplyse og repetere Islamsk praksis og lære konstant for å klare å skille mellom rett og galt, hva som er etisk riktig å praktisere i henhold til vår sjel og Allaah azzawajal. Det er viktig å tilegne seg kunnskap og ta et riktig valg for å beskytte oss selv fra tester og fitnah der ute, in shaa Allaah. Du kan lese artikkelen om julefeiring her.

Ønsker dere en nydelig start på uken, ta vare på hverandre! Og hold fortsatt 2 meters avstand til hverandre, in shaa Allaah ♡ Det settes enormt pris på, snx snart!