HVERDAG

ÅRETS TANKER

Hei på dere ♡ Håper dere har hatt det allright i det siste. Vi nærmer oss nyåret snart, SubhanAllah. Jeg vet ikke helt om året har gått kjapt eller ikke, sånn både og egentlig. Typisk desember er alltid en måned jeg ikke ser frem til, fordi av en eller annen merkelig grunn går den måneden alltid noe tregere i hode mitt, compared to others. Snøen gleder jeg meg heller ikke til, det å stå å skrape av is på bilruta, minusgrader, tykke vinter jakker og ullskjerf, busser som ikke er i rute, ohh God 😂 men det kommer, alhamdulillah.

Jeg har klart vinteren før, så jeg klarer det nok igjen i år også, in shaa Allaah! ♡ Det som har skjedd det siste halvåret mitt, er egentlig for å være helt ærlig, det har vært en tung tid for meg. Jeg har følt meg ganske mentalt utslitt, har ikke hatt mye overskudd, ting som har plaget meg på privaten etc. Det har vært en dårlig vibe rundt meg frem til nå.

Jeg har følt meg ganske frustrert og lei meg, og det er absolutt lov for alle. We all have our hard and challenging periods in our lives, SubhanAllah. Så på en måte ser jeg litt frem til over nyttår og våren ♡ For å komme meg over til et nytt kapittel med ny inspirasjon, nye tanker og nye muligheter. For hittil har jeg kun følt meg demotivert og nede. Men altså, det tar tid å heale uansett hva enn man går igjennom! Det gjør det, og det er viktig at man virkelig tar seg den tiden det trenger også til å forstå det og prosessere seg igjennom det på en ekte måte.

Uansett hva bør man aldri skjule ting for seg selv, derimot alltid være oppriktig mot seg selv for å lande på riktig sted etter den negative hendelsen. Noen ganger er det lett å bare scrolle over viktige hendelser i livet som har gjort vondt og etterlatt seg spor. Løpe vekk fra det, eller late som at ting ikke har skjedd. Men, det er dessverre dumt gjort. Det er viktig å føle på negative følelser også i livet, face det og komme seg skikkelig gjennom det – Selv om man gråter og ting gjør vondt. Det er lov å gråte så mye man vil alene, med familien og nære venninner ♡ De som er ekte tåler uansett å se deg slik, og er der for deg no matter what.

For å få det bedre, må man kjenne på alt som medfølger fra starten. Med vanskelighet kommer også ALLTID lettelse ♡ Så ja, nå fremover skal jeg prøve å glede meg selv litt extra, og ta ting skikkelig med ro. Jeg vet ikke helt hvordan akkurat nå, but I will get there, in shaa Allaah. See you! ♡