HVERDAG,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

LIVET NÅ

As salaam aleykom og hallo vakringer ♡ Hvordan går det med dere? Sommeren er endelig her, og den må nytes til det fulleste! Et sjeldent fenomen her i Norge, som jeg pleier å si, haha. Det som skjer for tiden er at jeg rett jeg slett har hatt altfor mye jobb på privaten å deale med, at jeg egentlig mentalt sett er ganske så sliten. Det er grunnen til at jeg ikke har orket eller klart å levere 100 % her i Nettmagasinet. Det er et par utrolig viktige prosjekter på gang i dette kapittelet av livet mitt for øyeblikket, at de ikke kan stå på vent.

Jeg var egentlig forberedt på at denne sommeren kom til å bli en «jobb sommer» i år, for min del. Litt sånn kjipt, men samtidig er jeg veldig takknemlig for å ha klart å jobbe meg igjennom alle utfordringer det har innebært – Så Alhamdulillah for alt! ♡ Det betyr bare at jeg lærer nye ting, forbedrer meg og vokser som person, og det er det som betyr noe. Samtidig så prøver jeg jo såklart å sjonglere mellom dagene, hvor det har blitt god mat i Oslos fine parker, etterfulgt av digg sommer is og latter med gode venninner!

Frem til nå føler jeg vi har fått sånn skikkelig norsk sommer, altså at solen skinner, det er mellom 20 – 25 grader og vi innimellom får følt på kald bris… Sånn type sommer er helt PERFEKT i mine øyne! 😍 ELSK! Varmere vil jeg ikke ha det, haha! Mamma var ute og plukket med seg noen nydelige Sirin og Smørblomster for noen dager siden. De smørblomstene er så innmari søte, jeg tuller ikke, de sover på natten altså! På dagen er selve blomsten åpen og på natten lukker de seg igjen, AllahuAkbar sier jeg bare! 😍

Jeg digger at det fashion vise har kommet mange fine og luftige maxikjoler i butikkene nå! Sååå fine, herregud! Jeg kjøpte en sort en fra Hm nylig, som skal brukes mye i sommer. Forutenom om det venter jeg på en del ting jeg har kjøpt og bestilt fra nett, gleder meg til å få dem, in shaa Allaah! Det blir litt nytt interiør blant annet.

And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 13, in sha Allah ☆ 13 minutter med konsentrasjon!

Nå er det altfor lenge siden vi har fulgt opp med serien The army of Satan, SubhanAllah! Det beklager jeg inderlig for, det har rett og slett gått i glemmeboken pga en for hektisk hverdag. Men vi blei egentlig aldri ferdig med den serien! Den postes én gang i måneden fra nå av, in shaa Allaah 😄 Denne episoden er helt bisarr, like you do NOT want to miss it! Vi snakkes snart, snuppiser ♡ Kos døk!