RAMADAN & EID ♡

EID MUBARAK & SISTE INNSPURT ♡

As salaam aleykom og hallo folkens! 🌟 Er dere klare for Eid eller? SubhanAllaah, som alltid går tiden fort i den levetiden vi er i nå. Håper dere har funnet frem fest antrekket, har kjøpt ferdig gaver, har stelt i stand huset, bakt ferdig og gjort klar Eid dekorasjonen, for nå strax skal det feires Eid, jippii 😍💜 Btw, omg se hvor nydelig trærne er i byen nå! Allahuakbar.. ELSK <3

Det er godt å vandre i Oslo’s fine gater igjen, og jeg kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som har gledet seg til at selveste kjøpesenterene har åpnet. Seriøst, alhamdulillah for at de åpnet rett før Eid hahah.. Da kan vi shoppe noe i siste liten!

Jeg har faktisk ikke kommet så langt til å tenke helt på hva jeg skal ha på meg her hjemme til Eid. Å kjøpe noe nytt orker jeg ikke, da jeg har mange kjoler liggende fra før. Men jeg har rukket å kjøpe noen Eid gaver til meg selv, haha! Det er et must for min del, gleder meg til å vise dere, in shaa Allaah.

Dere, det er siste innspurt nå i Ramadan! La oss prøve å FOKUSERE, finne nye styrker og inspirasjon til å komme enda nærmere Allaah SWT … Gjør det du trenger for å hente deg inn igjen på nytt. Gjør det du makter å gjøre før å prøve å treffe og oppnå Lailatul Qadr 😍 Jeg forstår så godt at vi et slitne.. Men bitte litt til klarer vi vett! Jeg tror jeg skal prøve å fokusere på Dua Dialog for min del nå fremover, det trenger jeg å bli bedre på.

Og ikke minst, SubhanAllah… Så bør vi gjøre dua om våre søsken som lider hardt i Palestina nå! Det er totalt hjerteskjærende! 💔 Palestinske familier blir tvunget ut av hjemmene sine av israelsk politi i Sheikhjarrah etc. Det er vanskelig å forstå denne typen undertrykkelse som eksisterer i dagens verden, men jo det skjer og det er helt forkastelig. Måtte Allaah SWT virkelig belønne hver og en av dem med Jannatul Firdous, for å eie slik tålmodighet og styrke som de har. Ameen.

Jeg sier Eid Mubarak fra Feeldia Nettmagasin idag, jeg! ♡ Kose dere sååå mye! Have a wonderful celebration! Men, for deres egen del og for alle som i risiko grupper, vær så vennlig å fortsatt hold 2 meters avstand, og vi klarer fint å feire uten å gi hverandre fysiske klemmer. Etter en 3 måneders nedstigning ønsker jeg ikke 3 nye måneder pån igjen i nærmeste fremtid, haha. Stay safe – Love.