HVERDAG,  RAMADAN & EID ♡

VELKOMMEN RAMADAN ♡ 2021

As salaam aleykom beautiful souls, og god mandag ♡ Håper dere er klare for Ramadan! Jeg håper virkelig at Ramadan kan gjøre at jeg egentlig får et mentalt avbrekk fra hele verden. Nå i det siste har jeg ærlig følt meg ganske sliten, både fysisk og mentalt pga for mye arbeid og flere prosjekter på gang. 2 ting jeg skal prøve å fokusere mye på i Ramadan er å lese! Altså å lese arabisk Quran og oversettelsen av Quranen, in shaa Allaah ♡ DET er ekte detox og healing for meg, det!

Jeg har rukket å pynte litt her hjemme til Ramadan nå, endelig haha! Fått satt opp ei nydelig stjerne og dekorert fatet med søte små lys og Crystals – ELSK ♡ Altså, ei venninne av meg bare «eee, pynter du med ei julestjerne til Ramadan?» Så svarte jeg ho; vet du hva, en såkalt «julestjerne» som du kaller det for, er ikke en julestjerne i mine øyne.

Fordi jeg anser alle stjerner, månen, solen etc som en universal ting å pynte med. Så nei, for meg er det bare en helt vanlig stjerne, lol. Det hadde vært annerledes om det hadde stått skrevet «God jul» på den, eller noe i den duren. Men det gjør det ikke! Så jeg digger å pynte med disse stjernene jeg, de er sykt fine i virkeligheten.

I skrivende stund så ser jeg at det nettopp har snødd litt igjen her borte ved meg. Det forundrer meg virkelig ikke. Jeg er nok blant dem som mener at våren først kommer i mai, hehe. Gjennom all hektiskt arbeid, har jeg klart å få gått meg en tur i skogen med ei venninne, og det trengtes virkelig kjente jeg. Er det lenge siden du har luktet på naturen, trær, dyr, grønn mose og kongler… Ta deg en tur 1 gang i uka, selv i Ramadan – Det frisker opp hue, gitt ♡

Denne uken kommer Feeldia Nettmagasin med Kids colouring E – Book, Ramadan edition 2021, in shaa Allaah! So stay tuned, you guys ♡