RAMADAN & EID ♡

SHA’BAN – DEN FORGLEMTE MÅNEDEN – 2021

YAY, dette med Sha’ban er en god nyhet dere! ♡ Snart ender vakre Rajab måneden, SubhanAllah som jeg føler hver og en måned har gått fort i svingene her nå som solen har begynt å titte mer frem. God! Please stop the time, hehe neida. Men altså, når Rajab ender så gjør det det av en god grunn!

Det er nemlig for at måneden Sha’ban skal begynne – LOVE 🥰 Som tidligere nevnt; Rajab, Sha’ban og Ramadan henger på en måte litt i tråd med hverandre ♡ Det er velsignede måneder alle tre. Er du usikker på hva Rajab går ut på kan du lese om det her.

Istedet for å lage en ny post om hva Sha’ban innebærer kan de som er nysgjerrige og lærevillige sjeler lese om det i fjorårets post her

Det som er viktig å notere ned er at datoen for når Sha’ban begynner i år, ikke er lik fjorårets dato! Greit å vite så man ikke blir forvirret av det. For i fjorårets post står det selfølgelig fjorårets dato. Sha’ban er beregnet å inntreffe in shaa Allaah fra ca 14 eller 15 mars.

Det kan være 14 mars også, fordi det er ulikt fra land til land når månen blir observert. Anyway, det er uansett en mental positiv hype vi burde ta nytte av, in shaa Allaah. Ramadan snaaart, det blir sååå bra, in shaa Allaah! 🗯 😍 Jeg kommer in shaa Allaah med en koselig Ramadan tutorial innen Artificial kategorien før helgen, so stay tuned with Feeldia Nettmagasin for inspirasjon ♡