HVERDAG

Gårsdagens mat innkjøp

Hallo dere vakringer ♡ Dagene her går nok som vanlig, as always. Jeg var ute å handlet med mamma igår. Egentlig var planen bare å stikke innom dyrebutikken og titte litt på dyrene. Jeg elsker jo dyr, og synes nesten alle dyr er super koselige 😍 Åhhh, da varmer det alltid i hjertet å dra innom dyrebutikken for å hilse og titte litt på dem, ihvertfall nå i lockdown.

På handlelisten min hadde jeg egentlig bare skrevet ned at jeg skulle kjøpe meg Biola, for det er et must for meg å ha i kjøleskapet. Den med bringebær smak synes jeg smaker best, selvsagt. Plutselig så fylte vi handlevognen med bare mer og mer innhold, haha! Spesielt nå i lockdown føler jeg nesten det er greit å unne seg litt extra snop!

God mat og snop gjør virkelig noe med humøret ♡ Alhamdulillah for mat, SubhanAllah. Denne nye Stratos sjokoladen med bringebær smak, ærlig så hadde jeg litt høyere forventninger til den! Men, altså den var fortsatt skikkelig god, anbefales!

Tror faktisk ikke jeg noen gang har hatt et innlegg om mat handel før, tenk. Jeg veit ikke om det interesserer folk å lese om det engang, haha! Men, det er nå hverdagen i øyeblikket, so why not. Jeg skulle egentlig innom byen idag, men jeg veit ikke, humøret hang ikke helt med, så vi får in shaa prøve igjen i morgen eller noe. Håper dere har det bra ♡