HVERDAG

Blogger litt mindre fremover

Halla og god morgen, dere ♡ Håper dere har det godt om dagen. Dette med å blogge litt mindre er noe jeg har tenkt på en stund, faktisk. Jeg er aktiv med andre prosjekter, Coaching og gjøremål på privaten, som krever mye energi og tid av meg, kjenner jeg. Selv om jeg elsker å drive mitt eget Nettmagasin, så krever det masse planlegging og gjennomføring, de av dere som blogger selv, veit hvordan det er, haha. Det er som å sitte og konstant være opptatt med «skole oppgaver» i hverdagen, med en innlevering her, også plutselig en til igjen oppå der, og sånn fortsetter det.

For å få litt pusterom og tid til Self Therapi, som er super viktig at man tar seg tid til opp igjennem alt, så er jeg nødt til å blogge en dag mindre i uken, dessverre. De av dere som følger Feeldia Nettmagasin, veit at jeg normalt sett blogger 3 dager i uken. Fra nå i desember kommer jeg til å in shaa Allaah blogge 2 dager i uken.

Jeg tror at det kommer til å gi meg et sunt lite avbrekk, hvor jeg får tid til å hente meg inn igjen ♡ Hvor lenge jeg skal fortsette med å bare blogge 2 dager, aner jeg ikke nå. Det er noe jeg bare må kjenne litt på, og se hvordan det går i hverdagen, in shaa Allaah. Men, jeg håper dere uansett fortsetter å følge Nettmagasinet Feeldia for inspirasjon & kjærlighet ♡

Fikk dere kjøpt noe kult på Black Friday salget, eller? Det var et par ting jeg trengte og var gått tom for, blant annet parfyme. På nelly.com hadde de salg på Ariana Grande sin parfyme – Sweet like candy, OMG jeg elsker den duften!! Den er bare sååå nydelig god 😍 En av mine favoritt parfymer, altså!

Så det er det jeg har klikket meg hjem, og en ny rettetang! Det er fortsatt på vei i posten, som betyr at jeg ikke har fått hentelapp enda. Det var 30 % på GHD sin rettetang, som jeg ellers synes er altfor dyr, haha. Jeg har ikke hatt en ordentlig rettetang på årevis, helt siden jeg gikk på VGS faktisk, lol. Det er en del år siden, så da tenkte jeg at jeg kunne unne meg det nå – Alhamdulillah ♡ Bare håper den er bra! Snx snart, in shaa Allaah.

Have a blessed Jumuah & weekend, o females