INSPIRASJON

Toalett tips

Hallo nydelige dere ♡ Når jeg har entret inn i folks hus i mitt liv, har det vært enkelte tilfeller hvor jeg har savnet et par ting. Det er ting som jeg selv ville ha vært mer forberedt på, så gjester hadde følt seg mer velkomne i mitt hjem. Så her får du et par tips ♡

Ha alltid nok såpe i såpedispenseroen! Det burde man som vert ha tenkt igjennom, og fyllt på om det er nødvendig, før gjesten tenker på det.

Nå i disse Covid times, er det spesielt viktig å vaske hendene sine grundig etter man har vært ute og skal entre inn i et hus. Spør gjesten på ei trivelig måte om vedkommende kan vaske hendene sine, før man gjør noe som helst annet.

Pass på at du alltid har ny vaskede håndklær til bruk for gjesten, lett tilgjengelig. Som gjest kan det føles ekkelt ut å ta i et vått og brukt håndkle når du skal vaske hendene på badet. Jeg liker å bruke sånne små håndklær, hvor du f.eks tar frem 5 stk, ruller dem sammen, og legger de pent på et fat eller i ei kurv, i nærheten av vasken. Super bra hygienisk sett.

Tenn gjerne noen levende lys i forkant for å ordne en koselig vibe for hverandre! Det påvirker humøret positivt virkelig for den som setter pris på lys! Ikke glem å tenne et lys på badet også, gjerne et duftlys der. Det vil få gjesten til å føle seg mer avslappet.

Sjekk alltid at du har nok doruller lett tilgjengelig fremme på badet. Så gjesten slipper å rope ut døra, om det er tomt. Det kan kanskje være litt flaut for vedkommende. Så slipper du også at gjesten kanskje har vært nede i private skuffer og skap, på jakt etter en ny dorull, lol.

Sist, men ikke minst! Renslighet er en viktig faktor i Islam. Så husk alltid å ha ei liten vannkanne tilgjengelig til underlivs vask.

Ha en fortsatt fin onsdag, dere! Ikke la den nye bølgen av Covid ta knekken på dere. Sammen skal vi klare å holde ut, med Allaah azzawajal sin hjelp, in shaa Allaah ♡ Patience and dua dialog is key!