FOODILICIOUS

The raspberry yoghurt bowl

Hei snuppiser! ♡ Seriøst, i skrivende stund sitter jeg og titter ned på de opprevna hvite tøflusene mine. Herregud.. De er så søte, ser ut som at man får sånne isbjørn føtter av dem! Men, uff de er blitt litt stakkarslige, haha. Jeg bare må bruke tøfler når jeg er hjemme, ihvertfall i vinter tida. For det blir kaldt på føttene mine! Det er bare sååå virkelig på tide å kaste de og kjøpe nye. Disse har jeg vel klart å holde i god stand rundt 2 – 3 år nå, tipper jeg. Ikke verst!

Men nå har den ene revna sånn skikkelig fatalt foran, at jeg noen ganger holder på å tryne her hjemme. Jeg er ikke sånn type person som bare kjøper masse ting i hytt og pine. Med andre ord, jeg kjøper ikke 10 forskjellige tøfler, eller 10 forskjellig fondations bare fordi jeg må ha dem, lol. Nei, jeg kjøper mer ting når de går i stykker eller blir oppbrukt. Samtidig som at man selvfølgelig kan unne seg et nytt par, om man finner noe som er unikt! Ofcourse er det lov! ♡

Anyway, denne gode yoghurt bowl’en er et skikkelig digg måltid! Både som frokost og lunch, men hos meg ble det gårsdagens kveldsmat ♡ And its just so super easy to make! Ta nok med havregryn og bær om du vil mette magen.

2 Yoghurt – Velg den smaken du liker best, jeg brukte vanilje og mango smak

3 never havregryn

Ferske bringebær

En neve økologiske solsikkekjerner

Rosa konditor farge – Om du vil

«Melis kuler» – Aner dessverre ikke det ekte navnet på dem, enda!

Ha en strålende onsdag!