ARTIFICIAL,  HVERDAG

Helgens invitasjoner

As salaam aleykom og heisann ♡ Håper humøret henger med sammen med en ny og fresh mandag. I sommer var det en del som klagde over været, at det hadde vært for mye regn. Men synes vi egentlig har vært ganske så velsignet med at sommeren på et vis har fulgt med oss helt ut til september! SubhanAllah, det er ikke vanlig på norsk jord, nei. Selv om mange er klare for høsten, som jeg selv også er, er det også godt med 20 varmegrader mens trærne holder på å visne, sakte men sikkert. 20 graders sommervarme er elsk for min del!

I helgen var jeg på et fint arrangement som hadde en type temadag, hvor det var en flink lege som var invitert og holdt foredrag om sykdommer og Korona. Takk til arrangørene og deltakelsen, for det er viktig å opplyse så mest så mulig om Korona og sykdommer på ulike språk til folk – Så alle forstår alvoret i det. Alle er ikke like oppdaterte på alle mulige sykdommer, til enhver tid. Vi er mennesker som typisk trenger å bli påminnet stadig på nytt.

Det ble faktisk holdt på barnehagen jeg gikk på når jeg var liten, så det var skikkelig minner å trå inn på samme sted igjen etter sååå mange år 😍 Koselig altså! Jeg husker til og med hyllen jeg hadde! Det som var litt annerledes med denne barnehagen, var det at når jeg gikk der som liten så hadde barnehagen både en kirke og et diskotek der i underetasjen, haha. Litt spesiell kombinasjon med alle de 3 tingene sammen. På selve arrangementet ble det servert god mat og det var hyggelig å prate og mingle litt med andre søstre.

Som dere sannsynligvis kjenner til nå, så driver jeg jo eget som Livvstils Konsulent med å hjelpe andre søstre hovedsakelig med å praktisere Islam via Coaching. Jeg kan også hjelpe til med å oppnå andre livsvisjoner og målsetting relatert til andre faktorer i livet hos klienten, absolutt. Spørs helt på hva du ønsker hjelp til, så bistår jeg med dedikert dialog – For å bli den beste versjonen av deg selv ♡

Målet mitt i livet er jo å gjøre Dawah, å spre Tawheed så mest så mulig, om det så er via Nettmagasinet her eller via Coaching. Så i den anledning tok jeg meg friheten til å reklamere litt for Feeldia på arrangementet! 😁

Dere veit jo hvor glad jeg er i alt som har med DIY opplegg å gjøre. Så jeg har endelig kommet litt igang med å produsere flyer’s for Feeldia. Ååå, det er så innmari gøy, altså! ♡ Jeg elsker å designe! Så tenkte jeg at jeg må jo kjøre Feeldia stil, når det kommer til utseende av flyer’en, hehe. Jeg mener, omg er det bare meg, eller ble disse bare så sinnsykt søte?! 😅 😍 Jeg synes nå ihverfall det, hihi. Så da fikk folk med seg noen invitasjoner for selve Feeldia.com – Alhamdulillah. Ha en strålende start på uken!