HVERDAG

5 spørmål fra lesere

Hallais fine sjeler! ♡ Håper dere har det godt om dagen. I det siste har jeg fått noen spørsmål ifra leserne mine. Og det er bare super koselig at jeg får! ♡ Så om noen av dere andre ønsker å stille meg spørsmål, fyr løs. Det kan du gjøre ved å sende meg spørsmål på kontakt siden her. Jeg fikk en del til, men vi tar kun 5 nå i første omgang.

Mamma og jeg var ute og gikk på tur her om dagen, og det var ganske så kald høst vind rundt oss, sånn plutselig. Merka at jeg hadde tatt på meg feil jakke. Ikke så langt unna der vi bor har kommunen sådd en haugevis av urter og grønnsaker. Se all den ferske vakre salaten, omg – Digg! Det var massevis av squash, rødbeter, gresskar og litt sånt gjemt inni der, ikke så godt synlige på bildene, dessverre. Noen hadde visst vært å stjelt auberginene der ifra! Uffa meg 😔 Ikke vi, altså! Men det sto skrevet på et skilt der! «Skam deg din aubergine tyv» sto det. Haha.. 😆 Noen var visst veldiiig sultne… Anyway, tilbake til spørsmålene.

Hva betyr Feeldia og hva står det for?

Hehe, ja si det. Neida, jeg vet nøyaktig hva det står for, fordi jeg valgte det av en god grunn. Det var den tiden da jeg måtte velge meg et domene navn, og jeg hadde heller ikke så god tid på meg. Egentlig i første omgang ville jeg faktisk kalle nettsiden min for noe helt annet, men i ettertid er jeg bare så himla glad for at jeg ikke valgte det andre navnet. Men jo, Feeldia står for «Feel» & «dia», på engelsk blir det det referert til feelings & dialog. Med andre ord «følelses dialog» på norsk.

Hvorfor startet du opp Feeldia?

Det er fordi jeg alltid har hatt en stor passion for å gjøre Dawah, å kalle folk til Islam og Tawheed. Jeg har drevet med Dawah tidligere og skjønte med tiden at det dessverre ikke er mange der ute som brenner like mye for Dawah som det jeg gjør. Folk kan bli begeistret i en kort periode, vise entusiasme og vise engasjement, men ofte er det ikke vedvarende.

Hos meg er det vedvarende fordi Dawah for meg er min hobby 😅 Jeg elsker å hjelpe folk med å finne meningen med livet sitt og finne Allaah azzawajal. Det er virkelig så sykt givende for meg! ♡ Det gjorde også at jeg skjønte at jeg trengte min egen plattform for å nå ut til folk på min måte. Det var en tid, for flere år siden nå, hvor jeg ikke var så praktiserende muslim, så jeg veit utrolig godt hvordan det er å være lost i dunya og føle seg fortapt uten Allaah SWT. Det har gjort at jeg virkelig har klart å innse viktigheten med å hjelpe de som står fast og ønsker hjelp. For jeg kan sette meg inn i og relatere meg til den situasjonen og kan virkelig forstå det.

Hvordan ble du en Mental Trener?

Jeg tok en utdanning innen det. Bare å søke opp på nett, så finner man mange forskjellige Coaching akademier og utdanninger til enhver smak. Bare pass på at den utdanningen du velger gjør deg akkreditert og sertifisert, in shaa Allaah.

Hva gjør du hvis du føler deg deprimert eller alene?

Tja, for det første… Hvem har ikke følt på ensomhet eller depresjon gjennom livet?! Har man ikke følt på det, har man faktisk gått glipp av en utrolig lærerik prosess. Det å falle dypt ned i havet, men fortsatt klare å svømme seg selv opp fra det – It is possible. Det er to viktige ting jeg har lært og erfart gjennom livet når livet svartner.

Det ene er å alltid være connected med Allaah azzawajal gjennom dua dialog! ♡ Jeg snakker oppriktig ut om følelsene mine og gråter ut til Hans Majestet. Jeg lar tårene renne, for å virkelig få det ut av systemet. Jeg tror det er veldig viktig å snakke ut om sine dypeste emosjonelle tanker med Han som ga meg eksistens, for det er bare Han som kan fikse problemene mine, ingen andre.

Når man føler seg utbrent, som jeg har opplevd noen ganger i livet mitt gjennom forskjellige epoker. Så er det så viktig å bare dra seg opp av senga allikevel. Sutre seg ferdig på et vis, om dere skjønner. For ja, selvfølgelig er det lov til å føle på depresjon, sorg, eller ensomhet til tider. Ikke at jeg føler på noe av det nå, Alhamdulillah. Men pass på at det bare ikke blir for lenge! ♡ Føl på det, og få det ut av systemet.

Er du gift eller har barn?

Jeg er faktisk singel, og har heller ikke noen barn. Lol, da veit dere det 😅 Ha en strålende onsdag, finfolk! Xoxo