FEELDIA EVENTS,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

UPCOMING: FEELDIA – HIJAB DAY 2 & THE ARMY OF SATAN – EPISODE 6

Da dere, da er det in sha Allah tid for Feeldia – Hijab Day igjen snart! Det er en gyllen mulighet for akkurat deg som vipper imellom det å bruke hijab og ikke bruke det. Jeg skjønner så sykt godt at i den tiden vi lever i nå, så for mange kan det være utrolig vanskelig og tøft å bære hijab. Det er nok av ulike grunner, blant annet den indre frykten som konstant taler til oss – Som igjen kommer fra Satan, hvor han prøver å skremme vettet av oss. But do not fear him! 😀 Fear Allaah azzawajal.

Det er mange som dessverre ikke blir tatt imot så godt av sine nærmeste eller venner fordi dem plutselig har gjort en helomvending hvor dem har begynt å be Salaah eller ønsker å bruke hijab. Både fødte mulimer og konvertitter. Jeg kjenner til søstre som dessverre til og med har blitt kastet ut av sine hjem av sine foreldre fordi dem ønsker å bruke hijab eller generelt ønsker å praktisere Islam. Trist, ja!

Det sier jeg overhodet ikke for å skremme noen, men det er en brutal realitet som flere opplever. Det er hjerteskjærende, and I feel with you! ♡ Men det er bedre å høre hvordan man kan bli testet, sånn generelt sett. Altså, de færreste opplever slike drastiske hendelser, men det skjer jo iblant.

I tilfelle bør vi være forberedt på ulike situasjoner i livet, prøve å komme over frykten sin og bli sterkere som person. Enn å bli overrasket på stedet hvor man opplever noe fælt, og kan bli totalt satt ut. Når man er klar over noe på forhånd, hjelper det oss til å re – tenke og innstille oss bedre overfor ting, så vi kan sikte til å bli mer løsningsorienterte.

Men, poenget er bare at vi må vite at vi ALLE blir testet så forskjellig her i livet! Like, literally everyone! Selv jeg…! Jeg går gjennom flere tester, hvor jeg har mine dager som er fylt av tårer, og dager som er fylt med sol. Det varierer, its called being human. Jeg skriker bare ikke høyt ut om alt her i Nettmagasinet, fordi det som er privat er privat. Sånn er det for alle. Man har en jobb, og man har et privatliv. Jeg driver et Nettmagasin og Coaching, og jeg har et privatliv ♡ Så det er sagt, hehe.

Men frykt ikke, kjære søstre! For Allaah SWT er med oss, og er den mest beskyttende av alle – For Han er Al Muhaymin (Beskytteren)! Always! ♡ Så vi må ha tawakkul Allaah. Hijab Day er for å lage et samhold online, mentalt sett. Det for å føle at man ikke er aleine om å bære hijab – For mange kan føle det, selv om dem ser andre søstre bære hijab overtalt.

Hijab Day er tilrettelagt og opprettet nettopp for deg som har et indre ønske om å bruke hijab, eller bruker det innimellom men ønsker å forsterke og øke bruken av det, in sha Allah. Det er faktisk mange der ute som virkelig har lyst til å bruke det, men sliter med å ta det første steget fordi man er redd for å bli dømt etc.

Her iallefall, på dette fine online eventet kan man tenke at det kanskje er flere enn bare deg som leser Feeldia Nettmagasin, og er med på å delta på online eventet om å bruke hijab. Yay! Kanskje man da kan tenke og føle at man ikke er aleine om å bruke hijab denne ene dagen, hvor du kan øve deg på å bruke hijab, føle på det, og kjenne på at det faktisk er helt fantastisk å bære hijab ♡ Eller at det ikke var så ille som du kanskje trodde. You have to try something, to feel it. Tenk den mestringsfølelsen du kommer til å få etter å ha greid det! ♡ Hvor man føler seg som den ekte Dronningen eller Prinsessen som vi virkelig er! Diggeste følelsen, ever. I love my hijab, alhamdulillah 👑 🗝

Så søtinger, om dere vil joine ♡ Sett av neste onsdag den 22.07.2020 inn på kalenderen din, så du in sha Allah ikke glemmer det! For å forberede hjernen og psyken på det, finn allerede frem din vakreste hijab ifra skuffen dagen før. Test deg selv med den på, finn en stil som passer deg hvor du føler deg komfortabel.

Man må jo starte et sted, dere. Man må starte der hvor man føler seg komfortabel og trygg i sin hijab, og samtidig hvor man trår ut av komfortsonen til å tørre å ta det faktiske steget hvor du bærer hijab ute, in sha Allah. Bare tenk hvor fornøyd Allaah azzawajal blir med deg når du strever i Hans Majestet sin vei for å tilbe Han. Thats true love! 😍 Feeldia heier på deg, så husk å heie på deg selv også! ♡

Vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, dere. Lets roll episode number 6, in sha Allah. Oooh, det blir spennende! Og kanskje litt skummelt… Hehe, neida! 😂