HVERDAG,  INSPIRASJON

Sophie Elise har blogget om meg 2 ganger

Det er så rart å tenke på at sommeren faktisk snart er over, SubhanAllah. Det er en litt trist følelse, egentlig. Men, tilbake til sommeren 21.juni 2015 hvor Sophie Elise hadde sitt store klessalg nede i Oslo! Det var en haug av unge jenter som gledet seg stort til salget som dukket opp, inkludert meg. Jeg husker at køen var så lang at den gikk helt ut døra, og rundt hjørnet av blokken, hvor folk ventet tålmodig på å slippes inn.

Ihverfall, jeg hadde en annen intensjon i hode mitt, enn akkuratt shopping den dagen. Det var at jeg hadde dratt innover for å gi en presang til kjære Sophie Elise. Da jeg endelig hadde fått kommet inn etter en stund, skikket jeg meg litt rundt så jeg fikk en omvisning. Mye hadde blitt solgt unna kjapt, for å si det sånn! Andrea Badendyck og Marna (Komikerfrue) var også tilstede, koselig altså.

Etterhvert fikk jeg hilst på Sophie Elise, hvor jeg ga henne Quranen som presang. Hun var ma shaa Allaah hyggelig og søt, hvor hun gledelig tok imot gaven. Vi snakket og jeg fikk gjort litt da’wah til hun, hvor jeg sa at jeg håpet at hun kom til å lese boken en dag. Etterfulgt av noen hyggelige ord, og en klem ifra hun tuslet jeg videre i Oslos gater til mine avtaler.

Jeg liker å dra på ulike events som bloggere etc pleier å arrangere. For da får jeg en gyllen mulighet til å bruke mine da’wah skills til noe positivt, in sha Allah. Store bloggere har makt om dagen, og en utrolig stor påvirkningskraft! Nettopp derfor anser jeg det å videreformidle Quranen til dem som en fin blessing i seg selv – Alhamdulillah ♡

Jeg leste bloggen hennes sånn innimellom i ny og ned. Plutselig så jeg at hun hadde inndirekte skrevet om meg to ganger på bloggen sin. Det at hun skrev at hun skulle lese seg litt opp i Quranen, fordi at man kan lære noe av enhver religion – Gjorde meg glad! Og det at hun på eget initiativ valgte å gå å kjøpe boken IGJEN på nytt, etter at hun mistet den under oppussing, var overraskende positivt. For mange hadde kanskje bare utelukket det med å kjøpe en ny Quran, etter at man først har mistet den. Innleggene hennes ligger fortsatt ute, man finner dem om man bare søker, om man så har lyst til å lese dem.

Jeg håper at hun in sha Allah fortsetter å lese den. For man veit aldri hvem Allaah azzawajal velger å guide til Islam gjennom livet. Jeg må bare påpeke en ting, hvor hun dessverre har misforstått noe. Det er det med å ha den troa på at Islam ikke lærer at man skal utvikle seg, for det er totalt motsatt faktisk! Vakre Islam lærer at vi alltid skal streve etter å bli den beste versjonen av oss selv, hvor vi konstant utvikler oss på relevante arenaer! 😀 Men igjen, ho sier jo sjøl at ho ikke veit noe om det. Så fair enough.

Jeg håper jeg in sha Allah får flere muligheter til å dele ut Quranen til mennesker, og det til alle mulige folk. Jeg vil også oppfordre alle mine gode blogglesere til å kalle folk til Islam, ved å engasjere seg i Da’wah – Ved å in sha Allah dele ut oversettelsen av Quranen. Om det dukker opp noen hos dere som heller ønsker å lese oversettelsen av Quranen online, så kan dere gjerne henvise til Quranen på siden her ♡

Tenk kreativt og prøv å komme i en liten spontan dialog med folk angående Quranen på noe vis, in sha Allah. Det er lettere enn man tror, faktisk! ♡ For mange ganger holder det med å si et par simple inspirerende ord, istedet for å ha lange diskusjoner. Det er mange som tror at for å lese Quranen så må man kunne lese arabisk for å i det hele tatt forstå dens budskap. Men det er så feil! Det går helt fint å lese oversettelsen av Quranen, som jeg ga til Sophie Elise. Som resten av verden også leser om man ikke kan forstå arabisk.

Angående da’wah, i mange tilfeller trenger man heller ikke å ha noen super bra presentasjons/ da’wah skills for å invitere folk til Islam. Man trenger bare rett og slett å ville gi en presang (Quranen) til noen, for Allaah SWT sin skyld. Så blir de fleste ydmykt takknemlige for at du i det hele tatt har tatt deg tid til å tenke på vedkommende. Fantastisk! ♡

Vi er omringet av ikke – muslimer everywhere in our dayli lives! På skolen er det lærere og elever man kan dele den ut til. Kanskje på arbeidsplassen er det en kollega som har hatt kjempe lyst til å lese Quranen lenge, men vedkommende har bare aldri fått muligheten på noe vis. Da er det en stor gave i seg selv at man kan være årsaken til at en person får lest oversettelsen av Quranen ♡ Be the reason for spreading Tawheed, in sha Allah!