• HVERDAG

    ROSETOG FOR PALESTINA

    Hallo vakreste gjengen 🥰 Håper dere har hatt det kult i det siste. Vet dere hva.. Jeg har egentlig aldri vært med på noe demonstrasjon, ever i mitt liv. Men en gang må bli den første antar jeg, og da landet jeg på rosetoget som var i forrige uke i Oslo. Det var så vakkert og unikt å se så mange mennesker stille opp for Palestina! Jeg dro med en venninne av meg, hvor vi alle ble samlet på Oslo S, utenfor ved tigeren og gikk oppover Karl Johan til Nobels fredssenter. En liten spasertur ble det, det passet meg veldig bra at turen ikke var så lang, for jeg har hatt en del smerter i beina den siste tiden i sommer. I need to relax more, I guess haha!

    Denne gangen var det et såkalt «stilletog» og ikke et tog hvor folk hever stemmen og ytrer seg. Det passet meg ganske perfekt egentlig, fordi jeg er ikke særlig typen som liker å heve stemmen på den måten, selv ikke under en demonstrasjon. Det faller meg bare ikke naturlig inn, mens for andre gjør det sikkert det. Vi er forskjellige. Vi fikk utdelt nydelige hvite roser som vi bærte med oss hele veien i stillhet.

    På slutten oppe ved Nobels fredssenter ble det holdt en tale vi alle hadde medfølelse for. Det stikker langt inni hjertet at så mange uskyldige liv går tapt hver eneste dag i Palestina, og det eneste vi kan gjøre er å snakke om det, gjøre dua (dont underestimate this thou), demonstrere og donere penger. Måtte Allah azzawajal gi de lidende barna, voksne og eldre som blir torturert evig lykke i Jannah, gi dem helbredelse i dette liv, gi dem mat, hus og medisiner og få dem trygt ut av denne helvetes krigen, ameen. Måtte denne grusomheten stoppe NÅ!

    Når man går i en demonstrasjon, må man regne med at ansiktet ditt kan havne på noens sosiale medier fordi folk knipser bilder av toget hele tiden. Jeg var jo selfølgelig klar over det, men det var litt mer intens følelse i real life enn hva jeg hadde forventet, på noe vis. Men jeg tror det går fint, tross alt.. Vi er jo der for å vise vår støtte for Palestina og avsky overfor Israhell.

    Det er så rart at halve sommeren er over allerede, det gikk så ufattelig fort etter at mai trådde inn med sol og varme. Please come back o dear summer vibes, I need more D vitamin! Målet for denne sommeren var å ha en amazing sommer uansett hva det byr på! Samme om det var sol, hetebølge, regn, snø eller kulde… Bra skulle den bli uansett, hadde jeg bestemt meg for og insistert på! Og alt har vært flott så langt, Alhamdulillah! Noen dager henger ikke været med oss, men da gjelder det bare å fylle de dagene med noe produktivt og kreativt – Find the artist within yourself & be free 🩷 🎨 🐝 So far, im happy with everything – Alhamdulillah.

    9