• RAMADAN & EID ♡

    RAMADAN SISTE 10 DAGER – 2024

    As salaam aleykom og heii fine lesere 🤍 Håper dere har hatt det strålende med selvfølelsen deres i Ramadan så langt. Wow, så fort tiden har gått, helt utrolig! Vi er nå kommet i de 10 siste mest verdifulle dagene i Ramadan, og da gjelder det å trekke pusten dypt inn og puste rolig ut… Og tenke at vi nå skal oppleve de 10 beste dagene av våres liv, hvor vi bestreber etter å gjøre Allah SWT fornøyd, in sha Allah.

    Vi strever jo etter det å in sha Allah oppnå selveste Laylatul Qadr, blant de 10 siste dagene. Vi vet ikke for sikkert hvilken dag det konkret er, det er nettopp derfor man bare må prøve å sikte etter den etter beste evne og kapasitet.

    Quranen 97:3

    Allah SWT sier (oversettelse av betydningen): «Skjebnenatten er mer verdt enn tusen måneder.»

    Laylatul Qadr – 1 natts tilbedelse

    = 1000 måneders tilbedelse

    = 83,33 års tilbedelse

    Altså, wow…! Tenk å klare å oppnå 83 års tilbedelse, bare ved å prøve sitt beste å tilbe Allah SWT i de siste 10 dager, in sha Allah! SubhanAllah… Om du ikke kjenner til den berømte dua’en som bør resiteres ofte under denne perioden, så deler jeg gledelig den med deg🕯🧡 Allah SWT elsker at vi søker tilgivelse hos Han, og Han elsker å tilgi oss!

    Allahumma innaka afuwwun tuhibbul afwa fa’fu anni –  O Allah, You are pardoning and love to pardon, so pardon me.

    Måtte Allah azzawajal akseptere enhver persons ibadaah i denne Ramadan, tilgi våres feil og mangler, forbedre våres imaan, beskytte oss ifra satan og dårlige vaner, og guide oss til siratul mustaqeem, ameen 🕯🤍

    Andre dhikr man kan resirere

    • SubhanAllah, La ilaha illa Allah, Alhamdulillah etc.

    • Subhan Allah wa’l hamdu lillah, wa la ilaha ill Allah, wa Allahu akbar – (Ære være Allah, priset være Allah, det er ingen gud utenom Allah, og Allah er Den Største)

    • Subhan Allah wa bi hamdihi, subhan Allah il ‘Azim – (Ære og ros tilhører Allah, æret være Allah Den Allmektige)

    Ønsker dere en velsignet uke! 🥰🌳

    20