• WORLD TRIPS

    DUBAI 2024

    Denne turen hadde jeg gledet meg til lenge, gått rundt og planlagt, kjøpt inn alt av hva jeg trengte å ha med meg. Dubai er dyrt, altså ofte 3 dobbelt så dyrt. Ting vi får kjøpt til rimelig pris her i Norge som eksempelvis ting fra butikken Normal, som jeg liker så godt, er dyrere i Dubai. Så jeg er alltid super flink til å pakke med meg alle dagligdagse ting, så jeg slipper å bruke penger på det i ferien. For på ferie vil jeg heller bruke penger på attraksjoner, restauranter og cafeer, hvor jeg kan kose meg maks! ♡ Det jeg egentlig hadde planlagt var å være bortreist i 2 hele måneder! For jeg missliker vinteren ganske mye her i Norge, den er way to long for min tålmodighet. Flybilletter var kjøpt og hjemreise var egentlig 29.mars. Men iblant er livet slik at vi planlegger noe, men så har allerede Allah SWT planlagt noe helt annet for oss.

    Når jeg booker leilighet, så booker jeg ofte gjennom Airbnb. Aldri har jeg opplevd så store problemer som jeg gjorde denne gangen med denne leiligheten. Hvor skal jeg egentlig begynne, haha! Vel, første grunn til hvorfor jeg booket denne leiligheten in the first place, er jo fordi at den lå nærme t-banen, altså 20 minutter i gåavstand. Men lite hjelper det, når man ikke trives i leiligheten man bor i, og ikke føler seg trygg der. Altså, jo jeg hadde jo selvfølgelig tryggheten i den forstand at jeg har tak over hodet, blokka i seg selv har Securitas nede, og mat på bordet – Alhamdulillah.

    Fra første natt jeg entret var det ikke noe Internett tilstede, og det naturligvis behøver man til enhver tid. Så jeg måtte høre med naboer om å få låne litt, men fikk et nei som svar, helt til basseng mannen var så snill og lånte meg WiFi. Etter første natt med stress og dårlig søvn, har solen begynt å skinne hvor man ser alt i leiligheten mye tydeligere. Det viste seg at hele leiligheten er skitten og ikke vasket ordentlig, støvet ned. Så eieren sender en vaskedame for å løse problemet.

    Neste problem som jeg legger merke til er at det er vann lekkasje ifra taket, som har fylt hele kjøkkenskapet med vann. Det lekker vann overalt nå. Eieren sender en elektriker som kun (midlertidig) løser problemet. Problemet er nemlig mye større, haha! Rørene i taket er totalt tette, og taket over kjøkkenet som strekker seg til badet må rives, er det jeg får beskjed om fra elektrikeren. Ja, det skjer ihvertfall ikke under mitt opphold, står jeg og tenker. Så kommer vi til det aller største problemet, som begynner å oppstå etter 2-3 dager. Vil du gjette hva det kan være? Nemlig, det at dusjen også er tett! 😂

    Wow, sier jeg bare. Altså det gikk ikke ann å dusje på badet fordi rørene under vasken og dusjen er totalt tett. Når man tok seg en dusj ville ikke vannet gå ned i avløpet som er i dusjen, vannet kom heller opp ifra avløpet som var under vasken, hvor det ble flom på hele badet. Altså, nå som jeg skriver dette her i bloggen høres det bare sykt komisk og latterlig ut, hvor jeg ler selv når jeg tenker over det! 😂 Men det er en form for katastrofe når man er på ferie og i utgangspunktet skal være borte i 2 måneder. Det å kommunisere med eieren og Airbnb var overhodet ikke til nytte, ihvertfall ikke eieren. Eieren nektet å anerkjenne problemet, de overså og latet som at problemet ikke eksisterte, hvor de ikke gadd å sende en rørlegger for å fikse det.

    Så kan man lure på hvordan jeg overlevde uten en dusj i ferien min, når det bortimot var 30 varmegrader jeg måtte deale med. Må ærlig innrømme at hele denne turen var utrolig angstfylt og ubehagelig, som skapte mye ubalanse i meg. Jeg gjorde jo dua til Allah SWT om få hjelp, såklart! Og selvfølgelig hjalp Han meg, den mest barmhjertige, den mest nåderike ♡ I de aller fleste bygninger i Dubai har de et treningsstudio, og der var det tilfeldigvis separert kvinne og herre garderobe med privat dusj. Så da dusjet jeg heller der, og klarte meg fint hehe. Alt i alt, så var dette såklart en test ifra Allah SWT. Det er ikke alltid at ting blir som man forventer, og ingen hadde skrevet om disse problemene i tilbakemeldingene som sto skrevet på Airbnb. Resultatet ble at jeg følte meg psykisk dårlig og følte meg utrygg, men heldigvis hadde jeg gode støttende venninner rundt meg. Så det var litt om årets Dubai opplevelse, og hvorfor jeg valgte å reise hjem tidligere.

    Ønsker dere en fantastisk start på uken folkens! 💖

    23