• INSPIRASJON

    HOW DOES THE PERFECT GARDEN PICNIC LOOK LIKE?

    Å skrolle nedover fargefylte Pinterest gir en god opplevelse, å dagdrømme om den perfekte hage pikniken med venninne kos, ja hva er nå bedre enn det? Rosa, gult, blått, grønt eller beigt teppe å sitte på…everything feels good! Kjør på med yndlings fargen din! 💜 For min egen del kan jeg fint glamme opp en rosa piknik for alene tiden min i hagen her, det er like koselig. Det er ikke alltid folk har tid til en, så da er det viktig å sette pris på seg selv, og lære seg i trives i sitt eget selskap. And that my friend, needs some practice, self love and enthusiasm!

    Ta med noen fine puter som du kan lene deg på, mens du ligger på pleddet. Puter er med på a skape en lun og myk vibe, uansett hvor du befinner deg hen. Putetrekk med litt sommerlig atmosfære, it will do it! Annet jeg vil ta med meg til min egen hage iceland er en høytaler så jeg kan høre på noe kul podcast, en god bok å drukne i så jeg kan switche fra podcast til lesing, om jeg vil. Solkrem om du blir solbrent fort, er et must i det tilfellet. Jeg blir sjeldent solbrent av norsk sol, jeg må til Dubai jeg for å bli solbrent, hehe.

    Something to stop the thirst with, we need. Jeg elsker de Zero saftene, synes de er en million ganger bedre enn Fun som jeg syns smaker altfor kunstig. Vel Zero også smaker litt kunstig, men på en god måte iallefall, haha. Favoritt smaken min det siste halvåret har vært smaken av cherry & raspberry – Skikkelig delikat. Anyway, bland den ut med nøytral Farris, and you have the best and easiest drink in this summer heat. For å gjøre det hele litt mer Instagram vennlig kan du tilsette spiselig glitter! Fåes kjøpt her i forskjellige farger! 🤩

    Om du vil piffe opp hage stemningen skikkelig, da er det ikke noe bedre dekorativt som helium ballonger. Jeg elsker ballonger, ihvertfall når de flyr! Åååh 😍 💜

    Flere ting du kan ta med deg på piknik teppet ditt er blant annet Quranen og en Tasbeeh som du kan gjøre dhikr på🕯📖 Eller bare enn annen inspirerende islamsk bok, som gjør at du føler deg nærmere Allaah SWT. Allah vil alltid sette pris på at man prøver å huske Hans Majestet, selv i de varmeste dager hvor det kan være vanskelig å holde konsentrasjonen oppe.

    Hva som er den beste piknik maten er det egentlig bare du selv som kan avgjøre. For min del frister det iallefall å lage meg en deilig sommer salat! Her & her finner du noen digge oppskrifter fra meg. Andre ting man kan kose seg med i hage festen sin, som både er koselig i eget selskap og med andre er å male, tegne eller å fargelegge. Noe av det letteste kan være å kjøpe seg et vannmalings skrin fra Søstrene Grene eller TGR, og la fantasien begynne. Fåes kjøpt her. Jeg er så glad i den Søstrene Grene butikken, føler de både har kvalitet og rimelig pris på mange ting. Det er mye man kan gjøre for å få sjelen til å slappe av på teppet, pusle et puslespill på 500 brikker. Perle et nydelig armbånd til deg selv eller din mor, hun blir garantert glad for det.

    17