• HVERDAG

    BLOGGER FRA SOULCAKE OSLO

    As salaam aleykom og heii skjønneste dere 💜 Det føles ut som om det virkelig er en evighet siden jeg har skrevet et blogginnlegg til dere. Akkurat nå befinner jeg meg på SoulCake i Oslo, har kjøpt meg en digg latte med en bringebær cupcake. Denne cafeen er totally fab og veldig meg, skikkelig Dubai vibes! Jeg liker å finne mine spots i Oslo, mine «blogg» cafeer, hvor jeg både har gode stoler å jobbe ifra, omgivelsene og interiøret matcher sjelen og sinnet mitt, samtidig har god kaffe og søtsaker å by på. Og ikke glem utsikten, den er viktig haha! Må ha en skikkelig god Oslo/ by utsikt, så jeg kan sitte og dagdrømme om livet her i Oslo.

    De fleste får ro av å være i naturen, eller det å ha en hav/ strand utsikt, sammens med sitt laptop liv. Jeg derimot, får ro i sjela av å se bylivet, folk som suser forbi for å rekke sine ærender, høre og se den blå trikken kjøre nedover gatene, se høye bygninger, og være omgitt av nydelige sommer outfits – Det gir meg hverdags gleder! ♡ Se folk skate’e i full fart, kjøre el sparkesykkel som jeg selv gjør mye om dagene, er virkelig en deilig følelse.

    Veldig snart er jeg alhamdulillah ferdig med studiet mitt, da blir jeg utdannet en Rus og miljøarbeider for godt! 😍 Wow, drømmen og visjonen min som jeg har jobbet så sykt hardt for i hele 2 år, holder på å gå i oppfyllelse. Alt er såklart takket være Allah SWT 🧡🕯Jeg er så evig takknemlig for at Allah guidet meg gjennom det å ta den beslutningen om å søke meg inn på dette studiet, for jeg får muligheten til å jobbe med de mest sårbare menneskene, som betyr SÅ mye for meg. Det å møte noen i den mørke skyggen dem er i, og hjelpe de ut til solen igjen er virkelig givende!

    Hva skjer med blogg livet da? Vet du, jeg har enda ikke helt landet føler jeg, på noe merkelig vis. Jeg tror jeg i første omgang skal prøve å blogge et innlegg i uken, starte litt slow, og observere hvor følelsene mine tar meg hen. Jeg håper dere fortsatt vil følge meg og lese blogg magasinet her! 💜 📖 Denne sommeren 2023 føles ut som sommeren 2003 på noe inspirerende vis, det er sikkert fordi 2000 stilen er ute å trender igjen! Why am I not happy about that, cause im super happy about that! 😍 De som kjenner meg, vet at jeg bare kjører 2000 stil, dag inn og dag ut! Det er godt implementert i sjela mi. Anyway, vi snakkes snart gorgeous souls!

    18