• ARTIFICIAL,  HVERDAG

    JEG TAR EN PAUSE & GRAFFITI 2022

    As salaam aleykom og heii finfolk ♡ 😃 Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet til dere! Håper dere har hatt en fantastisk sommer, fått reist jorda rundt, fått slappet av, kost dere masse med venner og familie. Jeg har jobbet masse i hele sommer og fått oppleve mye spennende og nytt, som har gitt meg lærerike og inspirerende livserfaringer – Alhamdulillah.

    Det er så mye som skjer nå i høst sesongen… Hva med dere, er dere klare for en ny sesong allerede? Jeg starter jo med kunst gruppen min i slutten av August, in shaa Allaah, og gleder meg masse til å bli kjent med nye kunstneriske sjeler samt treffe venninner og bekjente der! Jeg husker ikke helt om jeg noen gang har annonsert kunst gruppen her i Nettmagasinet eller ikke, haha. Iallefall, vi har Alhamdulillah vært så velsignet at vi har fått til å få et kunst og håndverk verksted i samarbeid med Lørenskog Sanitetsforening og Lørenskog bibliotek! 😍

    Det vil si at alle voksne mellom 18 – 100 år er velkommen, og det er et gratis tilbud for å kunne sosialiseres, hvor vi tilbyr gratis male, tegne og smykke lagings utstyr. Hvor awesome er ikke det!! 😍 Det er litt sånn første mann til mølla opplegg. Så jeg håper at vi sees! ♡

    Dette året kommer jeg til å ha noen passe store eksamener, innleveringer etc. Som gjør at jeg må ha 100 % fokus på skolearbeidet i kommende tid. I tankene mine har jeg delvis unngått å tenke på Nettmagasinet, fordi jeg til nå har vært en del ubesluttsom angående om jeg skal presse meg selv til å prestere for dere, med bra innhold til dere her inne eller ikke.

    Jeg liker ikke å blogge om jeg ikke har noe relevant eller spennende å dele med dere. For all del, jeg har jo alltid tanker og topics jeg vil dele, men det er bare at jeg for tiden har for stor pågang med alle andre prosjekter, at Feeldia Nettmagasin dessverre må stå litt på vent.

    Så nå i skrivende stund har jeg kommet til den beslutningen at jeg tar en god pause ifra blogginnlegg helt frem til neste år. Altså jeg skal prøve å komme tilbake når jeg er ferdig med studiet mitt, og føler meg klar til å prestere bedre for dere, som in shaa blir til våren 2023. Jeg trenger en pause, for å hente meg inn igjen, samle tankene og tenke over hva jeg vil i fremtiden – For det er så mange mål jeg ønsker å oppnå for min egen del. Men, ja.. Det var godt å overlate det til underbevisstheten min, og bare la Allah SWT guide meg gjennom det, selv om det tok litt lang tid å komme til den beslutningen om å ta en pause.

    Samtidig slenger jeg på bilder av årets Graffiti piece laget av meg! Lagde den bare for noen uker siden på Torshov, det er den kuleste piece’en jeg har fått til hittil syns jeg.

    Jeg følte iallefall at jeg ville stikke innom og si ifra til dere, mine fantastiske lesere ♡ Feeldia Nettmagasin er ingenting uten dere, så dere betyr enormt mye for meg, det skal dere vite! Ta vare på hverandre, gi klemmer til bekjente og nære, lev med ydmykhet og ærlighet overfor dere selv og andre, det samme skal jeg sikte på. Vi snakkes, in sha Allah ♡

    21