• BEAUTY

    SKIN DEFENCE DAGKREM SPF 50 + – BODYSHOP

    Heii dere! Sommeren er med oss veldig snart, in shaa Allaah! 😍 Omg, som jeg har begynt å glede meg til det, endelig haha. Joda, nå føler jeg meg ganske så klar for 25 pluss grader, sol til kl.23 på kvelden, sommer bris gjennom hijaben, luftige kjoler og kald drikke!

    Det betyr at det er stor sesong for solkrem. Med årene har jeg egentlig blitt flink til å påsmøre meg selv med solkrem til hverdagen, og da snakker vi året rundt og ikke bare på sommerens varmeste. For meg handler det om å finne riktig solkrem eller dagkrem med høy solfaktor i seg, for jeg er egentlig ikke så glad i vanlige solkremer. Man blir ofte blank og hele ansiktet skinner, uff noo.. I dont like it.

    Denne dagkremen fra Body Shop – Skin defence dagkrem med solfaktor 50 har jeg brukt kanskje de siste 3 årene, hvis jeg husker riktig. Og jeg er skikkelig fornøyd altså! ♡ Den trekker fort inn i huden iforhold til vanlige solkremer. Den gir godt nok med fuktighet lenge utover dagen, noe som er viktig for meg siden jeg har veldig sensitiv hud type og kan bli fort tørr. Man kan smøre seg hver andre time om man ønsker, men jeg personlig smører meg bare 1 eller 2 ganger om dagen, det holder iallefall for min del.

    Denne lette fuktighetskremen for ansikt beskytter huden mot daglige ytre påkjenninger som UVA og UVB – stråler, og innendørs og utendørs forurensning. At den ikke skinner så mye og heller ikke etterlater huden klissete over lengre tid, er det aller beste med den. Jeg digger konsistensen i den, og takket være rød algeekstrakt og C-vitamin får huden en frisk glød.. Så, ja er du på jakt etter å teste en ny bra solkrem/ dagkrem med solfaktor anbefales denne på det varmeste.

    Kan kjøpes her

    Fordeler

    ♡ Solbeskyttelse for ansikt ♡ Passer sensitiv hud

    ♡ SPF 50+ PA++++ beskytter huden mot innendørs og utendørs forurensning

    ♡ Laget med rød algeekstrakt og C-vitamin ♡ 100% vegansk

    ♡ Dermatologisk testet ♡ Tetter ikke porene

    15