• HVERDAG,  RAMADAN & EID ♡

    EID FORBEREDELSER – 2022

    As salaam aleykom og heii gode fine dere ♡ Håper du har det bra inni hjerterota di. Denne Ramadan har gått utrolig fort, og jeg føler dessverre at jeg har vært veldig usortert de siste ukene, det har vært utfordrende å hente meg inn igjen, og jeg vet liksom ikke helt hva det kommer av heller.

    Må ærlig innrømme at jeg prioriterer bloggen lite om dagen, og er aller mest bare skole fokusert. Har også lite motivasjonen for å blogge bra og interessant, og det gjør meg trist sånn innvendig! For bloggen/ Nettmagasinet er jo også min aller bestevenn, samt at jeg anser jo mine nydelige lesere også for støtte og vennskap ifra dere ♡

    Men ja, jeg har begynt på trening igjen og det har tatt meg altfor lang tid å hente meg inn igjen for det, haha. Men, nå altså.. Er det på tide med skikkelig skjerpings her, håper jeg! 😅 Jeg prøver å komme inn i rutiner igjen, trene annenhver dag, men egentlig burde jeg sette meg mer realistiske mål, og fortelle meg selv at det går helt fint om jeg bare får trent 2 dager i uken, in sha Allah.

    Typisk at man er gira i starten, når det gjelder generelt alle mål veit vi. Men, om man bare får inn en fast rutine med heller 2 dager med trening i kontinuitet, er det veldig positivt i seg selv.

    Angående Eid forberedelser, takk Gud for at jeg startet med det noen måneder i forveien! For nå føler jeg sommeren nærmer seg altfor fort, jeg føler meg egentlig nesten ikke klar for den, riktig enda – Sikkert bare hodet mitt som tuller med meg, haha. Jeg har kjøpt ballonger, pynt, helium maskinen etc.. Hmm, det eneste som gjenstår nå er vel bare å pakke inn gaver, og kjøpe bånd så jeg får hengt opp ballongene, tror jeg. Kjøpe kaken og annet snop må jeg vel gjøre dagen før!

    På selve 1 Eid dagen har jeg tenkt å befinne meg in sha Allah på det nye Imaan senteret som organisasjonen Islamnet Alhamdulillah har fått kjøpt opp. De har åpningsfest med masse spennende som hoppeslott for barna, ansiktsmaling, sukkerspinn og godterier og mer morro. Jeg stiller opp som frivillig til å male barna med ansiktsmaling, og ser frem til å møte mange glade barn ♡ Kom gjerne å hils på meg, elsker å møte dere! 😍🥰

    Info om arrangementet ♡

    Så ja, nå de siste dagene sitter jeg en del her hjemme og bare øver på å male, haha! Det er ei liten stund siden jeg har malt, så det er greit å få fart på male hånden igjen. Så jeg tror nesten at vi snakkes etter Eid, in shaa Allaah. Jeg fortsetter så klart å poste torsdags hadith’ene, så heng med der, altså.

    Ønsker dere en nydelig Eid feiring! ♡ Eid Mubarak!

    14