• ARTIFICIAL,  RAMADAN & EID ♡

    KIDS COLOURING E-BOOK – RAMADAN EDITION 2022

    Barna må vi absolutt ikke glemme i fineste Ramadan, dere! ♡ Deres glede og morro er jo nettopp våres kjærlighet og lykke i livet, SubhanAllah. Hvert år tegner jeg som regel 10 nye tegninger som er Ramadan relatert, som barna kan kose seg med å fargelegge i vår aller beste måned. En fargerik aktivitet å holde på med! I år rekker jeg dessverre ikke å tegne opp nye tegninger grunnet hektiske dager med jobb og studier. Men de som ønsker kan jo for all del printe ut last seasons tegninger, de funker like bra til fargelegging ♡ 😁 Enjoy!

    Som jeg har nevnt ovenfor også, you guys… Til å tegne og fargelegge trenger man ikke noe skills – ZERO! Det er noe alle kan få til, ihvertfall det med å fargelegge. Også er det en super bra hobby/ aktivitet å drive med når man føler seg stresset eller overveldet av hverdagen, for dagene har alltid mye å by på. Da er det så sykt viktig å bare ta seg 15-30 minutters pause for litt self care 🥰

    Hent deg en kaffekopp eller te, og bare nyt fargeleggingen in the moment, for tro meg, om man bare lærer seg å nyte det mens man holder på og det nydelige fargefylte resultatet, setter man også en pris på det til slutt 🧡 That makes it all worth it!

    Her finner du Kids colouring E-Book fra 2021 og her fra 2020 om dere ønsker flere tegninger å velge mellom ♡

    Lurer du på hvor du kan få kjøpt farger, så får man kjøpt det egentlig litt hvor som helst. Man kan bruke fargeblyanter, tusjer eller maling (akryl eller vann maling), jeg ville brukt vann maling, om jeg skulle ha brukt maling. Dette får man typisk kjøpt hos Søstrene Grene, Panduro, TGR og lekebutikker.

    God helg, folkens! Xx

    12