• HVERDAG

    Ramadan & sommer i tankene

    As salaam aleykom og heii gode dere ♡ Hvordan går det? Her går alt i skikkelig rutiner, bortsett fra at jeg endelig har blitt bedre av forkjølelsen jeg hadde klart å pådra meg i det siste. Smarte meg går ut for å hente posten uten skjerfet mitt, skjønner du.. Da kjenner jeg det ofte i halsen rett etter, for å si det slik. I skrivende stund sitter jeg å nyter den yoghurten Salt karamell fra Liberte! Herregud har du ikke smakt den, you gotta try it for sure – Den smaker som en kjempe digg dessert! 🤩 Og ja, vi har virkelig hatt noen smellvakre solnedganger her i landet i det siste – Alhamdulillah. Elsk ♡

    Eksamen i emne 2 er i tankene mine om dagen! Jeg gleder meg ikke så veldig, akkurat. Men, jeg gjør så godt jeg kan, leser og studerer dag inn og dag ut, SubhanAllah. Man må jobbe hardt for noe om man virkelig vil oppnå målene og visjonene sine, det er sikkert.

    Sommeren er det sikkert mange som savner nå, jeg har begynt å få skikkelig sug etter sol, varme og sommer as. Drømmer om luftige sommer klær, solstråler som skinner på ansiktet og igjennom til sjelen min, de nydelige grønne trærne med friske blader som gir oss skygge i solvarmen, og alt det gode som medfølger.

    Før sommeren har vi noe viktigere og bedre i vente faktisk, nemlig Ramadan! ♡ Måtte vi være blant dem som Allaah azzawajal har valgt til å oppleve den velsignede måneden, ameen 🤍

    Det er en helt fantastisk rahma av den Allmektige. Før der igjen har vi jo også måneden Sha’ban, som er en forberedelses måned til Ramadan. Jeg skal in shaa Allaah komme nærmere disse emnene a bit later, so stay with me girl.

    By the way, har dere kommet igang med Ramadan og Eid dekorasjoner eller, altså forberedelser? 😍 Kanskje det bare er jeg som er tidlig ute, haha! Bedre før enn sent, sier jeg bare… Først stakk jeg innom den butikken PartyKing, og kjøpte noen ballonger og greier, men når jeg kom hjem ble jeg ikke helt fornøyd, egentlig. Så jeg tok å bestilte noen flere dekorasjoner på nettet. Det blir bra, gleder meg til å vise dere in shaa Allaah! ♡ Ha en god start på uken, snuppiser!

    9