• FASHION,  INTERIØR

    NEW IN – EPIC PINK X 3

    Heii dere ♡ Håper dere har det vidunderlig! Her er noen av mine siste innkjøp, altså jeg måtte bare vise dere. Er det bare meg, eller hvor nydelig er ikke denne trioen?!! 😍 Im in love, haha! Når jeg så dem, det var ikke snakk om noe annet, jeg smelta bort. NB: Dette er ikke reklame.

    Min forringe koffert ble herpa en gang rundt da jeg reiste til Dubai i 2020, så jeg har liksom vært på leting helt frem til nå. Den fikk et stort hull på forsiden, så jeg har vært nødt til å kjøpe ny. Typisk meg, jeg kjøper aldri noe jeg ikke er 110 % fornøyd med, da venter jeg heller et år eller whatever som må til, for å få nøyaktig det jeg er ute etter.

    Og ja, selvfølgelig har utseendet og fargen, samt kvalitet etc noe si for min del! De må matche meg og personligheten min, hehe. Merket er Epic, og de er kjøpt fra Morris, elsker at de glitrer sånn as.

    Ikke at jeg har noen planer om å reise nå uansett, men jeg syns det var på tide å kjøpe nye kofferter, ihvertfall når jeg fant de som var perfekte for meg. Også er det mye bedre å bare å ha kofferter klare til den gang jeg faktisk vil reise, istedenfor å bli stressa om å finne kofferter i siste liten før avreise.

    De kommer med innebygd kodelås også, for dem som liker det. Jeg personlig er ikke så fan av det, for jeg har alltid litt noia for å glemme koden eller at kofferter generelt skal henge seg opp eller noe, haha. Så jeg foretrekker alltid manuell lås med nøkkel. Thats just me, thou. Vakre eller hva? Husk å si Allahummabarik, takk 💖 Dere får ha en sprudlende mandag! Xx

    10