• BEAUTY

    YSL – COUTURE EYELINER

    God mandag! Håper det står bra til med dere. Hos meg går alt i et, SubhanAllah. Det er bare masse lesing på gang til studiet i hverdagene nå. Også har jeg spontant fått kjøpt meg nye vinter sko også, i lyse rosa selvfølgelig. Håper bare de er gode å gå i! Noe annet jeg kjøpte for en stund siden er denne awesome eyelineren fra YSL ♡

    Det var sååå på tide å kjøpe meg en ny Eyeliner. Virkelig! Den forrige jeg har brukt innimellom her hjemme, det er nesten litt flaut å si, hahah… Men, den tror jeg seriøst var ca 10 år gammel. For den kjøpte jeg i utlandet en eller annen gang for så mange år siden ja. Så det er ikke ofte jeg bruker Eyeliner, men noen ganger liker jeg å pynte og dolle meg opp i mitt eget hjem, ofcourse.

    Så da tenkte jeg, greit.. Jeg skal prøve meg på en litt dyrere variant nå. Og merke vise da liker jeg Chanel og YSL. Jeg orka ikke å stå i den lange Chanel køen på glassmagasinet, så da ble det YSL. Det jeg foretrekker i bløt Eyeliner, er at den må være matt for min del. Det demper det sorte litt og gir en mer balansert look, som jeg liker.

    Nummer 2 som er viktig for meg som ber Salaah hver dag, og må gjøre Wudo… Det er at sminken jeg bruker her hjemme må være Wudo vennlig. Aller helst. Det vil si at Eyelineren må være rask og lett å ta av, uten å måtte gni i 100 år som kan være med på å skade øye partiet. Den må være skånsom mot huden.

    Denne Eyelineren fra YSL – Couture Eyeliner er sååå bra. Jeg er super fornøyd, liksom. Du trenger ikke engang sminkefjerner til å ta den av, like wow! Eneste jeg bruker til å vaske den bort er sånne engangs sminke pads. Du trenger kun å våte den med varmt vann, og begynne å rense, så glir alt av. Fargen heter 1 Noir Minimal Mat. Som sagt, super bra for oss som må gjøre Wudo. Så denne anbefaler jeg ♡

    TIL INFO

    Jeg vil bare påpeke en ting nå som jeg først skriver om sminke. Det at jeg skriver og viser dere et sminke produkt, parfyme etc nå og i fremtiden, betyr ikke at jeg oppfordrer noen av dere søstre til å bruke sminke ute blant non – mahrams. Det er viktig å nevne med tanke på at jeg er en Influencer og har et ansvar for hva jeg deler.

    Det at noen søstre velger å bruke sminke ute blant folk, er et selvstendig valg enhver person tar for seg selv. Jeg tar ikke ansvar for deres handlinger, for vi alle har ma shaa Allaah fått et smart intellekt vi kan bruke til å ta kloke beslutninger ♡ Som vil si at jeg har ikke noe med dine valg og handlinger å gjøre. Akkuratt som at du ikke har noe med mine valg og handlinger å gjøre. Vi alle må være såpass oppegående og ta ansvar for vårt eget liv.

    Til de som ikke veit det fra før, i Islam så er det dessverre ikke tillatt bruke sminke ute blant non – mahrams. Derfor oppfordrer jeg heller mine søstre til å bruke det i sitt eget hjem foran mahrams, in shaa Allaah. For det er 100 % tillatt, alhamdulillah ♡

    Ha en fantastisk start på uken! Xx

    11