• KRISTENDOM,  THE ALTERNATIVE WORLD

    KAN MUSLIMER BLI MED PÅ JULEBORD? – 2021 & EN DOKUMENTAR

    Hei og god mandag dere ♡ I skrivende stund sitter jeg godt pakket inn i kose pleddet mitt på sofaen med den nye lyseblå velour genseren min fra HM. Det føles så digg å være godt pakket inn mens det er så sykt kaldt ute. Borte ved meg har det vært rundt – 10 til – 12 grader ute ca, brrrr… Jeg føler jeg knapt får tid til å blogge om dagen egentlig, og kjenner jeg savner det! ♡ Savner liksom å være her sånn 100 % for dere.

    Dere altså… De spørsmålene angående om vi muslimer kan delta på julebord og feire jul dukker opp på sosiale medier hvert år, haha. Vi kan ikke være foruten, sånn er det bare! Vi må opplyse og repetere Islamsk praksis og lære konstant for å klare å skille mellom rett og galt, hva som er etisk riktig å praktisere i henhold til vår sjel og Allaah azzawajal. Det er viktig å tilegne seg kunnskap og ta et riktig valg for å beskytte oss selv fra tester og fitnah der ute, in shaa Allaah.

    Og ja, det med å dra på julebord med jobben kan føles ut som et etisk dilemma. Jeg skjønner sååå godt at man ikke vil føle seg utenfor gjengen på arbeidsplassen, samtidig som at man kan føle på det at man ikke ønsker å skuffe den Allmektige heller. Men er det virkelig verdt å dra på den festivalen? Du kan lese min tidligere skrevet post angående om vi muslimer bør delta på julebord, som du kan lese her ♡ Tenk også på Covid19 og Omikron dere, det er ihvertfall en god grunn til å ikke samles under et arrangement med mange folk akkurat denne tiden av året.

    Også vil jeg bare dele en bra video av den serien på NRK som heter Helene sjekker inn/ ut, dere har sikkert fått med dere den. Nå har det jo kommet episoder fra 2021, og IslamNet er temaet i denne episoden som heter «Konservative muslimer». Jeg heier skikkelig på IslamNet, måtte Allaah azzawajal gi dem masse baraqaa og suksess, ameen ♡ Denne er garantert verdt å få med seg.

    https://tv.nrk.no/serie/helene-sjekker-ut/2021/MDFP12700221/avspiller

    HA EN NYDELIG START PÅ UKEN ♡ BISMILLAH…

    12