• BEAUTY

    TYKKE OVERDONE BRYN ER IKKE PENT

    Velkommen kjære November ♡ Håper dere er klare for en ny sesong, for den er virkelig på vei nå, haha. Borte ved meg har det allerede snødd en gang. Men altså, jeg er ikke helt ferdig med høstens fine preg riktig enda, kjenner jeg!

    La oss snakke litt om øyebryn, for en eller annen merkelig grunn er nemlig bryn så sinnsykt viktig tema for oss kvinner… Det å ha de mest vakre og ultimate brynene ever diskuteres på daglig basis av de fleste jente gjenger. Når jeg var tenåring var det den motsatte trenden som var inn, det å ha «blyant bryn» haha! Jeg husker det sååå godt, mange jenter shavet rett og slett av seg hele bryna, og tegnet på syltynne blyant bryn, eller tatoverte det på.

    Det var bare det som var trenden på 2000 tallet liksom, og alle fulgte det som en flokk med sauer. Herregud for en stygg trend det var 😂 Alhamdulillah for at det er over! Jeg på den tiden dessverre tegnet på brynene mine, men aldri i mitt liv har jeg shavet av meg brynene, eller vokset de vekk. Grusom og sprø tanke i seg selv.

    Nå derimot som vi alle ser på sosiale medier de siste årene, så har trenden Alhamdulillah snudd! Nå er det inn med sjukke naturlige bryn. Men, problemet nå er at visse folk går helt berserk med å over tegne fyldige bryn, altså sminker de rett og slett sååå sinnsykt feite at det også beklageligvis ser helst idiotiskt ut. Im sorry, men det ser ikke bra ut! ♡

    Man over tegner de så mye at det ser ut som monobryn. Man prøver virkelig å ha riktig blikk kontakt med vedkommende i en samtale, men det eneste man ser er to sjukke bryn som over dominerer hele ansiktsuttrykket, SubhanAllah. Virker som at folk ikke tenker på at naturlige bryn er det som er finest å ha! Folk tenker bare at så lenge de er sjukke nok og enda litt mer feite, så blir det bra. Og det blir overhodet ikke bra, der ser bare skremmende ut, dessverre.

    Ikke minst, den trenden med å lage «løvebryn» som jeg kaller det, haha! Ohhh God, please stop with that 😂 Altså jeg snakker om når man bruker sånn bryn kost til å gre hårene oppover så langt man bare klarer for å få falsk fylde på brynene blandet med «havbølger», det er overhodet ikke pent. Hårene henger i alle kanter og slenger.

    Hvorfor må trendene være slik at man i min ungdomstid måtte ha ekstreme blyant tynne bryn, og nå det totalt motsatte, at man skal ha ekstreme tykke overdone bryn? Begge er så utrolig feil og ikke pent. Det påstås at det nå er inn med naturlige bryn, men nei det er faktisk ikke tilfelle. For all del, det er dine bryn – Do what you want ♡

    Det er mange jenter som helt naturlig har utrolig sjukke bryn, som må gres nedover for at de bare skal holde sin normale form, og ikke flagre rundt omkring i panna, det syns jeg er helt innafor. Men ikke det motsatte, at man bevisst får de til å se rotete ut ved å gre de i ekstreme lengder oppover. Det ser unaturlig ut! Hvorfor ikke bare la brynene være naturlig og ikke over – naturlige? Det er det som er det vakreste. Think about it ♡ Ønsker dere alle en god mandag!

    9