• ARTIFICIAL

    MINIMALISTISK KUNST – BLOMTER

    As salaam aleykom og heii fantastiske dere ♡ Håper dere har hatt det fint i helgen! Dagene går i ett hos meg, nesten litt forvirrende egentlig, haha… Innimellom så glemmer jeg totalt hvilken dag som er for dagen, og må dobbeltsjekke – Selv om jeg sjekker telefon kalenderen mulig 100 ganger om dagen.

    Er nok sikkert bare sånn fordi jeg er i starten av en tilvenningsfase, hvor jeg prøver å holde styr på så mye forskjellig på en gang. Oslo har jo gjenåpnet og jeg har mine tvil dessverre, littegrann altså. Om hvor lurt eller trygt det faktisk er… Måtte Allaah SWT bevare oss, ameen ♡

    Er det virkelig noe som er gøy og bra tidsfordriv så er det kunst og håndverk, og spesielt tegning, form og farge! Her er en av mine siste tegninger, Rosella. Det er ikke bare super lett å tegne slike minimalistiske tegninger, men de blir så utrolig fine også – Just LOVIIN it! Altså, du trenger så og si zero skills for å få til dette kunstverket, og de blir bare enda finere når man rammer de inn med sin favoritt ramme. Mine are always gold!

    Alt du trenger

    Blyant eller sort tusj med tynn spiss Hviskelær (om du ønsker)

    A4 ark Farge tusjer Linjal

    En skisse (eksempel bilde) fra Google (om du ikke ønsker å tegne for fri hånd) Søk: Minimalistic flowers eller bruk tegningen min over.

    Dere får ha en awesome start på uken! For min del er det proppet opp med flere ærender og hektiske dager denne uken, håper bare alt går som planlagt, in shaa Allaah. Oslo er i vente, og jeg håper vi snart får litt sol, its kind of etterlengtet.

    Høst fargene er virkelig så inspirerende, men cafe besøk med gode venninner har jeg ikke rukket så mye av, dessverre. Jeg vet heller ikke om jeg kommer til å reise noe i nærmeste fremtid heller. Isåfall blir det noe helt spontant, I dont know. Men jo jeg skal ærlig innrømme at det frister å reise når man ser mange flere har begynt å reise igjen, samt at folk skriver at det fortsatt er dobbelt så lang ventetid på flyplasser. Anyway, snakkes ♡

    6