• HVERDAG,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    CLIENT FEEDBACK & THE ARMY OF SATAN – Episode 15

    Hallo dere ♡ Hvordan går det med dere? Håper dere er klare for høsten, selv er jeg ikke helt motivert for den riktig enda, kjenner jeg. Jeg skal hoppe inn i et nytt prosjekt nå veldig snart, som både er utrolig spennende men samtidig uforutsigbart, samt litt skremmende. Har litt delte følelser angående det føler jeg, haha.

    Tankene mine er litt der hvor jeg ikke føler meg 100% klar til å dele det her i magasinet med dere, riktig enda. Beklager litt for det, altså. Men, jeg tror riktignok jeg in shaa Allaah vil føle meg tryggere til å muligens dele det her med dere iløpet av 1 – 2 måneder, vil jeg tru. Forhåpentligvis… Jeg håper det iallefall! ♡

    Litt utenom det, har jeg fått noen koselige tilbakemeldinger i det siste. Her er en melding av en klient av meg som har sendt meg en oppfølgings mail nå i ettertid, angående hvordan hun har klart seg på egenhånd. Henne Coachet jeg for ca 2 år siden, og jeg er sååå glad på hennes vegne at hun fortsatt idag har holdt fast på Salaah (bønn) og de andre målene vi satt opp den gang – Allahummabarik ♡ Måtte Allaah azzawajal bevare henne, ameen.

    En ny og innbydende uke er i gang, dere! Jeg må bare finne frem høst jakkene mine, og henge til side sommer plaggene. En hektisk og kjapp uke tror jeg det muligens blir, men det blir bra in shaa Allaah! ♡ Flere Oslo ærender står på sjekk listen, og jeg gleder meg. Det er virkelig så fint å bare vandre rundt i Oslo med ei god kaffekopp i hånda og nyte tilværelsen rundt omkring. Love it!

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 15, in sha Allah ☆ 5 minutter med konsentrasjon!

    6