• ARTIFICIAL

    ÅRETS GRAFFITI BY FEELDIA – 2021

    As salaam aleykom og heii folkens ♡ Håper dere gløder om dagen. I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Gudbrandsdalen, og det kribler i magen på en positiv måte. På begge sider av veien er det så mye vakker grønn natur å se gjennom vindusrutene, at det føles heilt idyllisk ut. Denne uken har det regnet i området jeg bor, og er meldt det samme utover uken. Det viser ihvertfall værmeldingen på telefonen.

    På grunn av det tenkte jeg at jeg må benytte meg av sommerværet om det plutselig dukker opp en dag med sol, og jeg får sjansen til å tægge i byen før jeg reiser. Alhamdulillah, så rakk jeg å gjøre det, haha! Det blei en utrolig fin dag med Graffiti making, farger og basket spilling. Jeg tror ikke jeg har løftet opp en basketball på flere år omtrent, altså spilt sånn skikkelig liksom. Det kjentes i armer og lår dagen etter, for å si det sånn. En ny ball må jeg også få kjøpt meg, så fort jeg er hjemme igjen, in shaa Allaah.

    I år ble det lilla kombinert med gull farge i Graffiti piece’n min. Jeg hadde visualisert i hodet mitt at gull farge skulle bli helt fantastisk. Om jeg tok skikkelig feil der as, haha! Når jeg begynte å tagge, så lagde jeg omrisset først av lilla farge for å lage grunn mønsteret. Det gikk jo greit nok, men når jeg begynte å spraye med gull fargen, så ødela det seriøst alt.

    Gull er en farge som tydeligvis er vanskelig å jobbe med, fordi all malingen sprer seg drastisk utover alt man har tegnet fra før. Noe jeg definitivt ikke kommer til å kjøpe igjen, haha! Det gjorde at jeg måtte legge på lag over lag med maling, og slik er det jo ofte også. Man må spraye over, kombinere og være kreativ for at et kunstverk skal ende bra. Til dere som ikke får til å lese hva jeg har skrevet så står det faktisk One God <3 Hope you like it, my friend!

    Det kunne ha blitt bedre, om jeg hadde hatt en bedre start med tanke på at jeg hadde valgt en vanlig farge istedet for gull fargen. Men da har jeg lært det til neste gang, haha! Han i kjappa burde ha sagt noe om det egentlig, fordi vi snakket jo sammen om de andre fargene og de ulike sprayenes egenskaper. Alt i alt ble det noe særegent iallefall <3

    Jeg håper sommerværet holder seg ut august også! Så jeg får kjøpt meg flere can’s og laget ei til Graffiti piece, in shaa Allaah. Til info for nye lesere og de som ikke veit det fra før, så finnes det faktisk Alhamdulillah 3 lovlige maleri og kunst vegger i Oslo, hvor folk kan male og holde på så mye de bare vil. Helt fantastisk for oss som elsker kunst og Graffiti! 😍 Her er fjorårets Graffiti kunst, om du vil se det!

    <3

    9