• HVERDAG,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN,  WORLD TRIPS

    DERFOR HAR JEG IKKE ÅPENT KOMMENTARFELT + GUDBRANDSDALEN I BILDER

    Jeg er nå enda på ferie her i Gudbrandsdalen, alhamdulillah. Været har plutselig snudd om og det har blitt til et grått vær, hvor det har regnet innimellom. Rain is always a blessing, keep that in mind! ♡ Dere får litt bilde dryss av byen i samme slengen – Digger denne nydelige byen, altså 😍

    Jeg håper det egentlig blir litt kaldere her snart, for jeg holder på å koke ihjel i den leiligheten jeg befinner meg i for øyeblikket. Det er sååå varmt her, at de siste dagene har jeg følt meg for slapp og altfor mye i ferie modus, det er på grensen altså. Jeg må skjerpe meg litt, selv om det er ferie haha.

    Men ja, til overskriften… Dere som har fulgt meg og Nettmagasinet mitt ei stund nå, har vel skjønt at jeg ikke har et åpent kommentar felt, som mange bloggere pleier å ha. Det er en god enkel grunn for det! ♡ Hvis dere noensinne har lest i kommentar feltet til generelt bloggere, så er man vitne til hatefulle ytringer, kvalme, mobbing, draps trusler, manipulasjon og mye mer.

    Det er realiteten når man velger å være en offentlig person på sosiale medier. Selvfølgelig får man sikkert innimellom støtte, ros og samhold fra sine lesere også. Men, det veier dessverre ikke opp for å kunne åpne opp for negativitet og hat i livet mitt. Det har jeg nemlig null toleranse for.

    Det er flere bloggere der ute som ikke takler å blogge lenger, nettopp fordi man blir sett ned på og blir hatet for sine meninger og innlegg. Jeg forstår det så innmari godt! Selvfølgelig gjør det utrolig vondt å konstant bli rakket ned på og bli verbalt mishandlet. Det går såklart utover psyken og reduserer livskvaliteten til folk.

    Alhamdulillah, så har jeg ikke opplevd noe særlig av det, enda. Men, det er nok også mest fordi jeg selv har tatt grep, fra begynnelsen! Nettopp det at jeg har valgt å aldri ha et åpent kommentarfelt for crowden. Det for å beskytte meg selv, og arbeidet jeg gjør selvfølgelig – Slik at jeg in shaa Allaah kan fortsette med lidenskapen min i fremtiden.

    Jeg skjønner også veldig godt at det kan føles ut som at det er litt ute på kanten, at det fort blir til «enveis kommunikasjon», på en måte. Men, sånn er det også i realiteten når man leser et fysisk magasin eller ei bok.

    Man åpner bladet eller boken, lever seg inn i verdenen, titter seg igjennom bildene og inspirasjonen, tar seg et avbrekk fra omverdenen og leser seg igjennom side for side med sine nåværende inntrykk, tanker og følelser. Man behøver ikke alltid å kommentere noe tilbake. Man trenger bare å bli inspirert til noe man kan utvikle videre på, eller oppsøke noe som kan gi deg ro og refleksjon og verdi i ditt liv.

    Der ute er det garantert hatere og folk som er sjalu og misunnelig på deg og ditt. They are everywhere. Jeg har allerede opplevd i løpet av tiden jeg har drevet med Feeldia Nettmagasin, at nettsiden min har blitt grovt hacket av noen hatere der ute. Tragisk og ondsinnet? Yes. Blant dem er det ikke – muslimer som er hatere, også inkludert muslimer. Ja, hva skal man si til det…

    Så nei, derfor velger jeg heller å ha kommentarfeltet stengt. De som vil kontakte meg for seriøse henvendelser eller for å fortelle meg noe hyggelig tar kontakt via kontakt skjemaet, via Instagram og Facebook, uansett. Så dem roser jeg, og setter ris på selvfølgelig ♡

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 14, in sha Allah ☆ 15 minutter med konsentrasjon!

    7
  • WORLD TRIPS

    FJELLTUR TIL BRUDESLØRET I GUDBRANDSDALEN

    As salaam aleykom og heii gorgeous souls ♡ Hvordan går sommerferien hos dere? Håper dere nyter den til det fulleste, og har lagt vekk arbeidet en liten stund! Det gjør ihvertfall jeg! Alhamdulillah, virkelig. Det er helt sykt hvor mye jeg faktisk trengte denne sommerferien med mine venninner her i Gudbrandsdalen.

    Det er noe jeg først innså nå under oppholdet, hvor mye jeg har savner nærheten av mine bestevenninner, sosialisering og det å være spontan. Det å finne på gøyale, barnslige og kunstneriske ting sammen og føle på en tilhørighet basert på vennskap og kjærlighet, mens sola varmer og vi nyter hvert eneste sekund av det. Yes, det er DIGG sommer ♡

    Vi har Alhamdulillah fått dratt på ei fjelltur hittil, og på bucket listen min for denne sommerferien er å minimum in sha Allah få dratt på totalt 2 fjellturer. Hvis jeg får med noen av de andre venninnene mine igjen da, haha!

    Det er som regel jeg som er mest gira på å dra oppå fjellet, og jeg liker ikke å dra dit alene, nei. På slike lange turer er det greit å minimum være 2 sammen, i tilfelle noe skulle skje og man måtte trenge assistanse.

    Denne skogturen gikk til et helt unikt sted som heter Brudesløret. Det er nemlig et enormt stort fossefall! Hvorfor det kalles for Brudesløret er fordi når man ankommer stedet, så ser man fossefallet fra siden av, og SubhanAllah i det man ser det da, så ligner det på et kjempe gigantisk Brudeslør av rennende vann – Har ikke ord for hvor vakkert det var i virkeligheten! 😍

    Turen i seg selv er middels lang, så det tok ca 3 timer tilsammen. Hjemover tok vi ei lita snarvei, som var litt kjappere å gå. Det trengtes, for vi hadde gått nok skritt for å si det sånn!

    Dere ser den lille brune stien oppe på høyre side, på bilde over, den gikk vi opp og ned. På bildene så ser fossefallet mindre ut enn det det faktisk er, men om man tenker seg at man går på den stien der, får man et mer reelt bilde over hvor stort alt egentlig var.

    Vi kjørte jo opp med bil til fjellet, og hadde pakket med oss godt med mat og drikke. Det eneste jeg enda ikke har investert i er noen gode fjellsko, så jeg gikk jo rundt i mine joggesko. Det gikk faktisk bra, fordi det var ikke så mye gjørme og sånt på stien i skogen. Men, jo jeg skal vurdere å skaffe meg noen rosa fjellsko i fremtiden.

    By the way, håper dere har fått feiret en nydelig Eid al Adha med kjente og nære ♡ Jeg fikk nok ikke feiret sammens med familien min, men Alhamdulillah no worries. Jeg storkoser jo meg på ferien min her!

    Det blir dessverre litt færre innlegg nå for tiden, for tross alt er det jo sommerferie, haha. Skal døk ta dere ei tur til Gudbrandsdalen en gang, anbefales det å ha en tur til Brudesløret på bucket listen sin! ♡ Snakkes snart, in shaa Allaah.

    7
  • ARTIFICIAL

    ÅRETS GRAFFITI BY FEELDIA – 2021

    As salaam aleykom og heii folkens ♡ Håper dere gløder om dagen. I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Gudbrandsdalen, og det kribler i magen på en positiv måte. På begge sider av veien er det så mye vakker grønn natur å se gjennom vindusrutene, at det føles heilt idyllisk ut. Denne uken har det regnet i området jeg bor, og er meldt det samme utover uken. Det viser ihvertfall værmeldingen på telefonen.

    På grunn av det tenkte jeg at jeg må benytte meg av sommerværet om det plutselig dukker opp en dag med sol, og jeg får sjansen til å tægge i byen før jeg reiser. Alhamdulillah, så rakk jeg å gjøre det, haha! Det blei en utrolig fin dag med Graffiti making, farger og basket spilling. Jeg tror ikke jeg har løftet opp en basketball på flere år omtrent, altså spilt sånn skikkelig liksom. Det kjentes i armer og lår dagen etter, for å si det sånn. En ny ball må jeg også få kjøpt meg, så fort jeg er hjemme igjen, in shaa Allaah.

    I år ble det lilla kombinert med gull farge i Graffiti piece’n min. Jeg hadde visualisert i hodet mitt at gull farge skulle bli helt fantastisk. Om jeg tok skikkelig feil der as, haha! Når jeg begynte å tagge, så lagde jeg omrisset først av lilla farge for å lage grunn mønsteret. Det gikk jo greit nok, men når jeg begynte å spraye med gull fargen, så ødela det seriøst alt.

    Gull er en farge som tydeligvis er vanskelig å jobbe med, fordi all malingen sprer seg drastisk utover alt man har tegnet fra før. Noe jeg definitivt ikke kommer til å kjøpe igjen, haha! Det gjorde at jeg måtte legge på lag over lag med maling, og slik er det jo ofte også. Man må spraye over, kombinere og være kreativ for at et kunstverk skal ende bra. Til dere som ikke får til å lese hva jeg har skrevet så står det faktisk One God <3 Hope you like it, my friend!

    Det kunne ha blitt bedre, om jeg hadde hatt en bedre start med tanke på at jeg hadde valgt en vanlig farge istedet for gull fargen. Men da har jeg lært det til neste gang, haha! Han i kjappa burde ha sagt noe om det egentlig, fordi vi snakket jo sammen om de andre fargene og de ulike sprayenes egenskaper. Alt i alt ble det noe særegent iallefall <3

    Jeg håper sommerværet holder seg ut august også! Så jeg får kjøpt meg flere can’s og laget ei til Graffiti piece, in shaa Allaah. Til info for nye lesere og de som ikke veit det fra før, så finnes det faktisk Alhamdulillah 3 lovlige maleri og kunst vegger i Oslo, hvor folk kan male og holde på så mye de bare vil. Helt fantastisk for oss som elsker kunst og Graffiti! 😍 Her er fjorårets Graffiti kunst, om du vil se det!

    <3

    9
  • HVERDAG

    NOEN SPØRSMÅL FRA LESERE – part 2

    Hallo fininger ♡ Håper dere nyter sommer varmen til det fulleste! Herregud, som mange er reise sjuke om dagen, det forstår jeg virkelig assa. Jeg derimot tar meg en etterlengtet Norges ferie i år, in shaa Allaah. Etter å ha hørt «skrekk» historier og sett bilder av hvor travelt og fullt det er på Gardermoen nå som alt åpner seg igjen, frister det sykt lite å stå i de lange køene med flere timers venting på flyplassen. God, nooo thank you, haha! 😆 I love to travel, men det der står jeg over for øyeblikket, ass (utenlandske reiser).

    Min neste ferie går til Gudbrandsdalen, igjen! Jeg drar veldig snart in shaa Allaah, og gleder meg skikkelig til å våkne opp til andre utsikter for å si det sånn. Idylliske sjøer og nydelige fjellturer, sammens med gode venninner og mye latter – LOVE IT. Gleder meg til å vise dere bilder au! Følg meg gjerne på Instagram også, for å se stories etc – Feeldiaconsultant

    Svar på noen spørsmål fra crowden ♡

    • Hvorfor blogger du så lite om dagen? Savner at du blogger mer utfyllende.

    – Ja, jeg vet! Det har dessverre blitt litt mindre magasin innlegg dette året. Det er pga tid mangel, og altfor mye jobb prosjekter på gang. Har både savnet å skrive oftere og vært deilig med et avbrekk også, to be honest. Fremover er det litt uforutsigbart på hvor ofte jeg kommer med nye innlegg, men jeg skal prøve å satse på 2 innlegg i uken, in shaa Allaah 😊 Håper det er noe å se frem til!

    • Har du noen tips til hva man kan gjøre for å styrke imaan (tro) om den synker?

    Ja, det skjer med alle oss innimellom, inkludert meg selvfølgelig. Det jeg har lært gjennom årene av min praktisering (som snart er 9 år – Alhamdulillah) er at man burde holde fast til 2 konkrete ting, uansett hvor lav din imaan (tro) er. Det første av alt er Salaah 5 ganger om dagen, for det er essensen av Imaan og Islam. Uansett hvor lavt nede eller deprimert man føler seg, hvor det er tåkete og vanskelig å se klart gjennom tunnellen…

    Så aldri gi slipp på Salaah, det er sannelig nøkkelen til indre fred og det å oppleve sann suksess. Når vi åpner hjertet vårt til Allaah azzawajal og prostrerer kun til allmektige Allah, gir Hans Majestet oss tilbake godhet, gaver og blessings i livet ♡ Salaah er uerstattelig!

    Den andre tingen er at man bør være connected med Allaah SWT sine ord og veiledning, til enhver tid – Som vil si hver eneste dag. Quranen er jo som vi vet, Guds direkte ord til menneskeheten og har en helt utrolig unik påvirkning hos hjertene til dem som søker rett guidance i dette liv og det hinsidige. Quranen er brukermanualen på hvordan vi skal leve et best mulig liv, i hvilken som helst situasjon vi befinner oss i. Fordi Allaah azzawajal ønsker virkelig det BESTE for oss! 🥰

    Så, om du kun klarer å lese 1 side om dagen, blir du belønnet for det! Tenk! ♡ Allah SWT ser at du strever i Hans vei, og Han kommer in shaa Allaah til å hjelpe deg på veien så lenge du søker hjelp hos Han. Allaah SWT elsker at vi søker hjelp hos akkurat Han, overfor alt annet! Vi må begynne å anse Quranen som en spirituell mental medisin, som vi trenger å mate sjelen våres med hver dag. Det for å ikke bli missledet eller syke. Quranen holder hjertet og psyken våres frisk fra «avfallstoffer» i verden! ♡

    Det handler om å bygge et sterkt forhold til Allaah azzawajal, bli kjent med hvor amazing Han egentlig er via boken Han har åpenbart til oss. Det handler om å holde fast på små verdifulle rutiner, og det å lese et par sider av oversettelsen av Quranen på språket du forstår best er med på å reprogrammere deg og styrke din imaan (tro) i riktig retning.

    Sett deg et mål om å lese f.eks 2, 3, 4, 5, eller 6 sider hver dag. Men, sett deg et realistisk mål, så du ikke overbelaster deg. Et mål du veit du kan klare å oppnå. Det er som trening, styrke må bygges opp gradvis. Så ja, hold fast i disse to nøklene, always! 😍

    Quran 3:103

    And hold fast to the rope of Allah, altogether, and do not become divided. And remember Allah’s blessings upon you; how you were enemies, and He reconciled your hearts, and by His grace you became brethren. And you were on the brink of a pit of fire, and He saved you from it. Allah thus clarifies His revelations for you, so that you may be guided.

    • Hva er ditt favoritt sminke merke?

    Ja si det du…! Ærlig, så tror jeg egentlig ikke at jeg har noe favoritt merke for sminke som jeg «sverger» til, haha. Jeg er en person som aldri liker å «låse» meg til produkter eller merker, fordi jeg har aldri elsket et merke så høyt at jeg elsker ALLE deres produkter til punkt og prikke. Jeg liker og bruker liksom noe av det ene og andre. Av sminke kan jeg kjøpe alt ifra lip gloss fra H&M sitt merke til merker som Chanel, Ysl og Morphe og annet.

    På noe liker jeg bedre kvalitet og struktur, for annet er det ikke like viktig med super bra kvalitet. Men, jeg skal in shaa Allaah få kjøpt meg Sophie Elise sitt Glöd palett, det virker bra med fargene sine. Spennende! Jeg driver faktisk å tester ut ansikts skrubben hennes, som jeg so far er veldig fornøyd med. Dere får in shaa Allaah et innlegg om det i fremtiden.

    Ha en fantastisk uke, dere! Klemmer ♡

    7
  • THE ALTERNATIVE WORLD

    HVA ER METAFYSIKK?

    As salaam aleykom og hallo fineste dere! ♡ Det er jammen meg en god stund siden jeg har hatt tid til å skrive noe om den Alternative verden – Og det har jeg savnet, kjenner jeg! Dette er typiske innlegg som krever flere dagers research og er veldig tidskrevende. Denne gangen ble temaet Metafysikk, som jeg selv synes er spennende å lære om.

    Nå om dagen er det jo egentlig Metafysikk som trender rundt om i verden, sånn indirekte uten at en del folk legger merke til det. Det skjønner du forhåpentligvis når du fortsetter å lese videre om hva Metafysikk er og hva det oftest assosieres med. Så er det jo alltid greit å vite hva Islam sier om det og hvordan man bør forholde seg til det.

    Om innlegget

    Dette innlegget er rettet mot selve praksisen/ troen og konseptet Metafysikk i seg selv og dens lære, og ikke imot en enkelt persons aktivitet og intensjon. For det er kun Allaah SWT som kan vite nøyaktig hva ens intensjon er – Ikke jeg. Jeg vil heller ikke si at enkelt individer har gjort avgudsdyrkelse (Shirk), for det overlater jeg til Allaah azzawajal å bedømme. Det ansvaret fraskriver jeg meg, for det å dømme en enkelt persons handling basert på Shirk eller Kufr, er ikke en rett jeg ønsker å ta for meg ♡ Takk for forståelse!

    Hva er metafysikk?

    Metafysikk er den grenen av filosofien som stiller de mest grunnleggende spørsmål. Den kan defineres som læren om tilværelsens årsaker og prinsipper. Metafysikk er en vitenskap om hva som er utenfor naturen (gresk: μετα (hinsides) og φυσική (fysikk), som er en av grenene til filosofien som er opptatt av studiet av de første prinsippene og eksistensen (ontologi).

    Selve navnet kommer fra en av Aristoteles, bøker på 300-tallet før vår tid, som ble kalt τά μετά τά φυσικά (ta meta ta physika, «etter fysikken»). Rett og slett fordi den forutgående boken ble kalt φυσικά (physika) og handlet om naturen (vitenskapen). Metafysikk ble derfor brukt til å betegne studiet av fenomenene «bak» eller «over» naturen.

    I middelalderen ble metafysikken vanligvis forstått til å bestå av generell og spesiell metafysikk. Praktisk sett alle spørsmålene som ikke kan klassifiseres innenfor den normale rammen – realistisk, fysisk, materiell – klassifiseres innenfor rammen av metafysikk. Dette er det som får det å studere metafysikk til å håndtere åndelige og psykologiske fenomener, og det inkluderer å diskutere rare fenomener, som jinn, spøkelser og telepati.

    Annet innen metafysikken kunne læren være om konkrete værende enheter: Læren om den naturlige verden og dens tilblivelse (kosmologien), læren om den menneskelige sjel (antropologien) og læren om gud (teologien). Metafysikk er en gren av filosofien knyttet til den grunnleggende naturen til virkeligheten, den kalles også overnaturlig vitenskap. Den tar sikte på å gi en systematisk beskrivelse av verden og prinsippene som styrer den.

    I motsetning til naturvitenskapene som studerer spesifikke aspekter av verden, blir metafysikk ansett som en undersøkende vitenskap som er mer omfattende i de grunnleggende aspektene av tingenes essens. Metafysikkforskerne stoler på analytiske mønstre, som igjen er avhengige av ren logikk, snarere enn den empiriske tilnærmingen som naturforskerne følger. Spådommer knyttet til det som er utenfor naturen har alltid fokusert på de grunnleggende begrepene som rom og tid, kausalitet, identitet og endring, sannsynlighet og nødvendighet, singulariteter og allmenheter, sinnet og kroppen.

    Ontologien er en sentral undergren av metafysikken, men metafysikken favner bredere enn ontologien. Mens ontologien spør om hva som egentlig mest grunnleggende sett finnes, spør metafysikken også mer generelt hva noe egentlig mest grunnleggende sett er. Mens ontologien for eksempel spør om komplekse objekter og tall egentlig mest grunnleggende sett finnes, spør metafysikken også hva komplekse objekter og tall egentlig mest grunnleggende sett er. Om noe egentlig finnes er en ting, hva det egentlig er er noe annet.

    Metafysikere innen ontologi er ikke bare interessert i hva man vanligvis aksepterer og sier at finnes, men hva som egentlig mest grunnleggende sett faktisk finnes. I Metafysikk kan man ofte stille rare og irrasjonelle spørsmål som f.eks «Hva er tid og rom? Hva er egentlig et hull mest grunnleggende sett? Finnes det for eksempel egentlig komplekse objekter bestående av flere deler? Finnes det egentlig stoler og bord? Eller er en stol mest grunnleggende sett bare mange enkle partikler uten deler som står i visse relasjoner i rom og tid slik at det ser ut som om det finnes det vi kaller en stol?»

    Det Islamske perspektivet

    Det står avklart i flere fataawa at vitenskap som er relatert til metafysikk for det meste dreier seg om forbudte betydninger. Alt fra det å forutsi fremtiden, prøve å kjenne til det usette, spådom og mediumskap, magi, og det å påvirke materielle ting fra avstand via forbudte kanaler. Derfor inneholder disse vitenskapene/ Metafysikk ofte ugyldige og islamsk sett forkastelige saker, som man burde totalt ta avstand ifra som muslim.

    I prinsippet er det forbudt å lære om dem, bortsett fra for den som har dyp og autentisk kunnskap om forbudene. Da må det være et formål om å trekke ut de riktige aspektene som ikke bryter med Islam og Shariaah i henhold til disse vitenskapene – hvis noen – prøver å dra nytte av dem. Folk som har lite erfaring eller lite kunnskap om disse vitenskapene og Metafysikk burde generelt holde seg unna det, for å beskytte seg selv fra ting som er forbudt i Islam og fra å bli missledet til Satans vei.

    Det blir for vanskelig og irrasjonellt å forholde seg til kun antagelser og tanker som ikke fører til noe rasjonelt svar. Metafysikk blir som å tro på klokken som går og går, men aldri kommer til døren, samtidig som man grubler over om tid og eksistens i det heletatt er noe som eksisterer. Derfor gir metafysisk filosofi ofte ikke noe mening.

    Vi som Muslimer bør aldri tenke slikt, fordi Islam er meningen med livet, og Allaah SWT er den ultimate sannhet som er Dominatoren og Skaperen av alt. Vi tror på de 5 søylene av Islam, og at dommedagen skal komme. Menneskeheten har allerede fått en åpenbaring gjennom Quran og Sunnah, som har tilstrekkelige svar for alt man lurer på. Det handler om å søke svar fra de riktige kildene, og ha tillit til Allaah azzawajal.

    Når man ofte stiller spørsmål om ting som allerede er svart på i henhold til Quran og Sunnah, og begynner å leite etter teorier og irrasjonelle spørsmål hvor man ikke burde lete, er det også fare for at man kan bli missledet ved hjelp av Satan. Fordi Satan kan få mennesker til å stille meningsløse spørsmål ovenfor Islam, og gjør ting mer komplekse og forvirrende når ting egentlig ofte er veldig rasjonelt besvart i Islam. Svar finner vi ved hjelp av Quranen og Hadeeth, og tolkninger fra Lærde. Det er utrolig viktig å ha tillit til Lærde i Islam, for å komme til rette konklusjoner og ta riktige beslutninger.

    Metafysikk kan få en person til å sitte igjen med mye ubesluttsomhet. Og når folk sitter igjen med mye uforståelige ting, og usikkerhet i hjertet sitt kan folk begynne å søke hjelp og svar ifra ting som er forbudt å søke hjelp hos i Islam. Som ved f.eks hjelp av andre kanaler som spådom, magi, mediumskap, jinn verden, og dagens såkalte «Healere» etc, for å prøve å knekke kodene.

    Dr. Wahbah Zuhayli ble spurt: “Er vitenskapen om metafysikk forbudt? Er overnaturlige vitenskaper lovlige eller ulovlige? ”

    Han svarte: “Dette er illusjonære midler, selv om de noen ganger kan føre til enkelte riktige resultater, så er det forbudt å stole på det eller å praktisere det. Enten det er i fiksjon eller ved handling, fordi kilden til metafysisk kunnskap (det usynlige) er Allah SWT alene. Det er intet annet på denne jord og i vår eksistens som kjenner til det usette som kun Allaah azzawajal kjenner til.

    Hvis en person stoler på, tror på disse overtroene og søker noe form for hjelp av (Magi, Wicca, Crystal healing, Chakra healing etc) som metafysikk ofte kan lede til, så tror han ikke på Allah Swt og på åpenbaringen Hans. Som også er bevist i autentisk Ahaadeeth angående spåmenn, mediumskap, tryllekunstnere og lignende. Det å påkalle jinn eller andre Satanske kilder er ikke tillatt i Islam, fordi det kun kan oppnås ved hjelp av å gjøre Shirk (avgudsdyrkelse).»

    Den mest ekstreme holdningen innen Metafysikken kalles Solipsisme – en Solipsist er en som mener at det kun er ham selv som eksisterer, og at alt han hører, ser, opplever og erfarer kun er hans egne forestillinger. Dette synet er dog ikke særlig utbredt.

    Vil du lære mer om andre emner innen den Alternative verden? Klikk på lenkene under

    CHAKRA HEALINGCRYSTAL HEALINGYOGA ER SOL TILBEDELSE

    FATIMAS HÅND/ KHAMSA“BREATHING” – ANAPANASATI

    YOLO KONSEPTETHALLOWEENVITENSKAP & ISLAM

    RELEVANTE KILDER

    Fra Wikipedia – Metafysikk

    https://no.m.wikipedia.org/wiki/Metafysikk

    Fra Islamqa.com – Spiritual paths

    https://islamqa.info/en/answers/7107/spiritual-paths

    Fra Islamweb – Ruling on using metaphysics to understand creed

    https://www.islamweb.net/en/fatwa/301360/ruling-on-using-metaphysics-to-understand-creed

    Snl.no – Metafysikk

    https://snl.no/metafysikk

    Håper dere synes noe av dette var interessant og lærerikt, in sha Allah. Måtte Allaah azzawajal belønne dere masse for å ta dere tid til å lese innleggene hos Feeldia Nettmagasin, ameen! ♡

    6