• HVERDAG

    KJÆRE PALESTINA

    Halloen der ♡ Ja, dere… Hvordan kan vi egentlig ha det bra sånn inni hjerteroten når Palestina dør?! Det er en grusom forferdelig sannhet som skjer mens vi lever her i trygge Norge. Det er så ufattelig vondt å se alle videoer og bildene av døde barn, voksne og eldre. Mennesker som fortjener en million ganger bedre!! Hjertet mitt får sykt vondt spesielt med tanke på de barna hvor foreldrene deres er blitt drept, hvor de må prøve å overleve uten noe som helst beskyttelse fra sine forbilder.

    Jeg synes det til og med er vanskelig å skrive dette innlegget! Fordi på en måte så sitter man og tenker at det er helt ubeskrivelig det som skjer, og man føler seg så maktesløs – Fordi man får ikke stoppet noen ting, på en måte. Det er Allaah azzawajal som er Dominatoren, og Hans Majestet bestemmer hva som skal skje i dunya og ikke. Måtte Allaah SWT gi folket i Palestina sann rettferdighet, et fredfullt nytt liv både i dunya og i akheera. Ikke minst en enorm belønning med Jannatul Firdous, for å stå i en tornado samt jordskjelv som dette, ameen.

    3 ting som kan endre situasjonen

    Men du… Samtidig så er det faktisk 3 ting vi kan gjøre for å hjelpe Palestina ♡

    • Først av alt gjelder det å gjøre oppriktig Dua til Allaah azzawajal, ved å reise våres hender ydmykt til Han og connecte med Han. Do we even take a 15 minute break, where we cry for help in our Dua seeking Allaah SWT pleasure, forgiveness and help? Gjør vi virkelig dette, hvor ofte da? Hver dag, én gang i uken, én gang i måneden? Vi må spørre oss selv. Dua Dialog er ihvertfall nøkkelen til å søke hjelp, assistanse og tilflukt hos Allaah azzawajal.

    Vi gjør ofte Dua om våres egne liv, men hvor ofte gjør man Dua til Allaah azzawajal som omhandler andre mennesker som fysisk eller psykisk ikke står deg nær? Det er lett å gjøre dua om sine egne barn, sine foreldre, sine søsken og venninner. Vi må begynne å anse våres Ummah som våres egen familie, som man ville gjort alt for, in shaa Allaah. La oss huske dem i våres Dua, Bismillah.

    • Den andre tingen som er ekstremt viktig er å donere så mye penger man bare kan, for Allaah azzawajal sin skyld. Vi må tømme lommene våres enda litt til ♡ Folk dør og blør, har ikke tilgang til leger eller sykehus, hverken medisiner. Tenk på toppen av det, en pandemi som sprer seg raskere enn lynet. Å gi bittelitt er mye bedre enn å ikke gi noen ting, tenk.

    Hvis du ikke har donert noe særlig, hva med å donere bare 50 kr i måneden til Palestina. Allaah azzawajal vil elske at vi åpner hjertene våres for å hjelpe vårt folk. Nå snakker jeg bare om det minimale, for all del om du vil donere noen 1000 i måneden – Kjør på. Men, realiteten er at de færreste gjør det. Im just saying, lets begin with the easyest, and have consistency with it, in shaa Allaah ♡ Doner gjerne til www.Rahma.no eller WWW.ISLAMICRELIEF.NO.

    • Den tredje tingen omhandler om oss selv. For at vi noen gang skal få støtte og sann suksess fra Allaah azzawajal på denne jord, så gjelder det å underordne seg Allaah azzawajal sin vilje. Det gjelder å velge Allaah SWT og Islam overfor sine lyster og verdslige ønsker. Det er forandre på seg selv for å søke Allaah SWT sitt velbehag før alt annet. Man er nødt til å tenke seg om dypt, og reflektere over hvor man vil stå her i dunya med tanke på sin status hos Allaah azzawajal.

    Vil vi følge våres nafs og vårt ego, ha status hos mennesker, som ikke alltid vil gi oss nødvendige fordeler? Eller følge Allaah SWT som LOVER oss sann suksess her i dette liv og i det evige neste liv? Vi er ofte opptatt med å få likes og status hos mennesker her, men glemmer at mennesker ikke kan belønne oss på samme måte som Allaah SWT kan. Ikke i nærheten engang. Hverken redde oss. Det Allaah azzawajal tilbyr oss er UERSTATTELIG BRA ♡ Allaah azzawajal vil ikke forandre på mennesker, før vi tar det første steget og endrer oss selv for Allaah SWT. Men, Han står der klar til å ta oss imot, tenk.

    Quran 13:11

    He has a succession; before him and behind him, protecting him by Allah’s command. Allah does not change the condition of a people until they change what is within themselves. And if Allah wills any hardship for a people, there is no turning it back; and apart from Him they have no protector.

    Hvis vi prøver å lage en plan for oss selv, og har disse 3 punktene i fokus i våres liv hvor vi virkelig prøver å følge de opp over en lengre periode… Så tror jeg sannelig at Allaah azzawajal sin hjelp er NÆR, in shaa Allaah ♡ Vi må tenke, hva kan vi gjøre for å gjøre Allaah azzawajal mer fornøyd med oss? Det er ekte kjærlighet.

    Quran 2:214

    Or do you expect to enter Paradise before the example of those who came before you had reached you? Adversity and hardship had afflicted them, and they were so shaken up, that the Messenger and those who believed with him said, “When is Allah’s victory?” Indeed, Allah’s victory is near.

    #PalestinaLove

    6