• FEELDIA EVENTS

    UPCOMING: SADAQAA TIME – 2 & THE ARMY OF SATAN – EPISODE 13

    As salaam aleykom og halloen ♡ God fredag! Åhhh, vet dere hva.. Det er seriøst kjempe lenge siden vi har kjørt igang med Feeldia Events! Grunnen til det er egentlig bare det at jeg skriver om så mange forskjellige temaer, som gjør at jeg ikke alltid rekker å skrive om alle temaer hver eneste måned.

    Så da må jeg avvente med noen temaer, bytte på og la hvert tema stå i sin kø, hehe. Men nå kjente jeg at det var jammen meg på tide å kjøre på med et nytt online event, in shaa Allaah.

    So, next upcoming event sitt tema er Sadaqaa time! ♡ En gyllen mulighet til å åpne hjerte sitt litt ekstra mye for å donere bort penger til folk som er noe i mer nød enn oss selv. Sett av dagen 31. Mars til det, det er neste onsdag. Og hvis du er en ny leser, velkommen skal du være! ♡ Dette er altså online events, som du gjør hvor enn du befinner deg hen, in shaa Allaah. Så ligger belønningen hos mektige Allaah azzawajal 🤩 💖

    I Islam burde man selfølgelig gjøre ibadaat så ofte vi bare kan, inkludert at vi burde in shaa Allaah gi veldedighet så ofte vi får til. Men innimellom kan det dessverre gå litt i glemmeboken for noen av oss. Så med andre ord er denne dagen litt «highlightet» med et event navn, men samtidig er det en helt vanlig dag igrunn.

    Det å gi Sadaqaa er noe som mykner hjertene våres, gjør oss empatiske og forståelsesfulle overfor andre menneskers behov og mangler. Vi er altfor opptatt med våres grådighet, egne behov og vår egen verden, at det bare er fint å gi noe fra seg selv for å glede andre. Å glede andre er EKTE glede! 😍 Og ikke minst en super bra Healing for sin nafs og egoisme.

    Vi glemmer at andre folk har mye mindre penger og materialisme enn oss selv, og det at Norge er et rikt land med mange fordeler. «Uendelig» mange fordeler kan det til og med føles ut som iblant, SubhanAllah for en rosa boble vi lever i her… Alhamdulillah for alt virkelig! ♡ Så takket være folk som vi kan donere til, via det premisset ved å hjelpe andre kan vi in shaa Allaah bygge våres Jannah ved å gjøre gjerninger som blir registrert hos Allaah azzawajal ♡ Allahuakbar.

    Om du ikke har vært med på Feeldia events før anbefaler Feeldia deg å lese gjennom denne POSTEN først ♡

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 13, in sha Allah ☆ 13 minutter med konsentrasjon!

    Det er btw tid for å lese Surat al Kahf før magrib treffer inn! Whos in for the blessed challenge? Im in for sure, in shaa Allaah 💜 Wish u a amazing weekend!

    2