• HVERDAG

    Det gløder litt for det om

    De siste dagene har ting vært litt slitsomt og litt stressende, men samtidig er det digg å se at solen titter frem innimellom. Det påvirker jo humøret, absolutt. Venninner har begynt å så frø og plante grønnsaker allerede, ma shaa Allaah, er så koselig å få sånne snaps.

    Egentlig så er typisk før Ramadan tiden hektisk, ihvertfall for min del. Derfor så gleder jeg meg egentlig til Ramadan hvor vi bare kan lande litt… Få litt peace of mind ved å heller fokusere på Allaah azzawajal og finne ro og glede i det, in shaa Allaah ♡ Det blir sååå godt for sjelen og sinnet mitt!

    Jeg har funnet frem mine gamle trollhassel, og vurderer å bruke en sånn pinne til Eid kalenderen. Alltid elsket trollhassel, det er rålekre kvister ma shaa Allaah! 😍 Vil sååå gjerne bruke en sånn!

    Men litt usikker på hvor praktisk det egentlig er, med tanke på at det ikke blir like lett å henge opp alle gave poser/ esker på ei sånn kvist. Så jeg må nok bare prøve meg litt frem, eventuelt finne frem sagen fra garasjen for å kutte ned ei bedre kvist.

    Oslo er så fint om dagen, selv i lockdown gløder det på noe vis, SubhanAllah. Ihvertfall når mye av snøen er smeltet bort, dermed kommer det hint av våren ♡ Deilig! Jeg synes egentlig det er like greit at vi har lockdown nå, så vi heller in shaa Allaah kan se frem til sommeren og åpne litt mer da gradvis. For sommeren vil vi jo ha! ♡ Snakkes in shaa Allaah over helgen nydelige sjeler.

    3