• HVERDAG

    Livet nå

    Jeg har bestilt meg noen godteri poser ifra Ebay nå til pakke kalenderen jeg in shaa Allaah skal lage. Eller, jeg gjorde det for ca 2 – 3 uker siden, om jeg husker riktig. Det stresser meg litt at jeg planla det dårlig og altfor sent, egentlig. Å bestille ting fra Ebay burde man gjøre minimum 6 måneder i forveien, spesielt om det er til et event eller fest.

    Så det er ganske usikkert om jeg rekker å motta de før jeg skal sette opp kalenderen. I verste fall kan jeg in shaa Allaah få brukt dem neste år! ♡ Nå pga lockdown er det ihvertfall ikke lett å få tak ting man trenger til kunst og håndverk. Jeg har titta litt i skuffen min for hva slags stæsj jeg har liggende fra før, og Alhamdulillah så fant jeg noe annet jeg kan bruke til putte snop oppi! Haha, skikkelig nødutgang in the last minute vett.. 😆

    Mange ganger tar det så himla lang tid å få tilsendt varene over til Norge, det kan i flere tilfeller ta over 3 måneder å få noe, haha 😅 Dere som shopper fra Ebay skjønner sikkert hva jeg mener. Så, det blir et notat for meg selv – Planlegge Ramadan in shaa Allaah 6 måneder i forveien med tanke på dekorasjon.

    Jeg har prøvd Aliexpress også, men den likte jeg rett og slett ikke noe særlig med tanke på oppsettet av nettsiden, funksjonene etc. Wish har jeg heller ikke testa, og hørt mye tull og dårlige tilbakemeldinger om siden, men det betyr ikke at feedback’en som er der ute nødvendigvis er en sannhet – Erfaringsmessig bør man nok teste sidene selv, før man bedømmer.

    Her om dagen reklamerte den om at man kunne kjøpe seg regulering som man kan sette på selv, til 1 kr eller noe.. Altså, hahahaha er det mulig?! 😂 Jøss, det der har jeg faktisk gått glipp av! Jeg visste at man kunne bleke tennene sine med hjemme bleking, men ikke at man kan leke regulerings tannlege på hjemme basis. Det var litt lættis for min del. Dere får ha en super helg, vær hyggelige med hverandre og vis omsorg ♡ Ikke minst, fortsett med å holde 2 meters avstand fra hverandre fisabilillah.

    3