• INTERIØR

    INTERIØR SOM ER HELT USMAKELIG

    As salaam aleykom og hallo nydelige sjeler ♡ Håper dere har det fint om dagen! Her er det altfor mye som skjer på jobb fronten, men det er like greit det. For det er sååå viktig at man har noe å bedrive tiden med nå særlig i lockdown.

    Selv om det er lockdown følger jeg ofte med på trender når det gjelder blant annet klesstil, fashion og interiør design. Det er så spennende å se hvilken stil som er i vente og hva som kommer etter der igjen. Det er faktisk godt for hode med forandringer og nye sesonger! ♡ Og det er sunt for hjerte å være glad i forskjellige hobbyer! Så lenge de er halaal 😄

    Bilder lånt fra Internett

    Nå derimot har det kommet en helt forferdelig trend. Yes, dere som følger med på interiør design vet kanskje hva jeg sikter til? 😅 Altså, halo… Jeg snakker om de forferdelige rumpe og underlivs vasene og alt dekoret, som tilhører i den intime kategorien. Omg, grusomt! Altså hvor blir det av hayah, og hva i all verden har underlivet og nakne menneske kropper med dekorasjon å gjøre – Ingenting. Føler at designerne driver å drar inn litt følelsen av Renessansens tid på nytt med disse skulpturene, bare i en «nyere» 2021 versjon.

    Nå høres jeg kanskje teit ut, men tro meg, det er mye mer FAIL designmessig og teit det å designe og produsere vaser og dekorasjon som ikke egner seg i et menneskelig hjem. Blir bare smålig frustrert over det når jeg går forbi butikker som har glass vaser stående i vindusruten med den «nakne perfekte og ideelle kvinne kroppen».

    Fæle trender som dette er med på å påvirke og programmere oss mentalt feil, og gjør ikke kroppspresset akkurat noe mindre for oss kvinner. Det kan få kvinner til å føle seg psykisk dårlig, og slite mer med mindreverdig komplekser pga et evig jag etter det perfekte utseende. Det veit vi jo godt fra før. Fordi flere av oss ikke har den såkalte «perfekte kvinne kroppen» som blir presentert i vase former og dekorasjon.

    Kanskje du sitter og ler av posten min nå og bagatelliserer fenomenet 😂 Det får nå være opp til hver enkelt, fordi vi alle tenker forskjellige tanker. Eneste jeg veit er at det overhodet ikke passer å ha en naken rumpe eller underlivs vase stående på sofa bordet, mens både menn og kvinner bor under samme tak. (Hvis) du har vurdert å kjøpe noe av det… Tenk deg selv, er det egentlig noe fint å ha noe sånt stående i samme rom hvor man ber Salaah og leser Quranen?

    For saken er at, folk og muslimer følger også trender og det mye i uvitenhet. Da tør jeg å være den som velger å fortelle at visse ting og trender ikke egner seg å ha i et muslimskt hjem. For denne trenden her har et Satansk opphav, tro det eller ei, og det er viktig å ta til seg. Satan prøver å normalisere nakenhet i menneskelige hjem og indoktrinere mentaliteten våres, på alle mulige negative og «kreative» måter – Med fashion, ulike stiler, interiør, design, you name it.

    Til og med uavhengig av hva Islam lærer; designet i seg selv tilhører i en intim privatsone som er hos våres egne ekte menneskekropper, som Allaahazzawajal har designet. Slik dekorasjon, bilder, statuer og vaser av menneskekropper tilhører ikke det offentlige rom, om du forstår. Det er bare virkelig ikke pent å se på engang. Det var nå ukens interiør tanker, haha.. 😄 Prekas snart, in shaa Allaah ♡ Håper vi får soool hele uken, hadde vært fantastisk!

    2