• ARTIFICIAL,  RAMADAN & EID ♡,  VIDEO - THE ARMY OF SATAN

    RAMADAN PLANLEGGING & THE ARMY OF SATAN – EPISODE 12

    Halloen der! ♡ Håper dere har det fint, i skrivende stund sitter jeg på kontoret mitt i Oslo og titter ut av vinduet oppe ifra 4 etasje. Utsikten herifra er helt grei, men alltid bedre å ha muligheten til å titte ut av et vindu for å friske opp hue litt.

    Dere altså, temaet som surrer oppi hode mitt om dagen er rett og slett Ramadan! Åååh, det er seriøst ikke lenge igjen til det! Og jeg ser skikkelig frem til å ha Ramadan verksted her hjemme og gå inn i DIY modus, klippe, lage, designe, you name it 😍 Veit ikke med dere, men jeg har iallefall begynt tidligere i år med planleggingen!

    Jeg orker ikke å stresse med alt i siste liten, for det tar liksom tid å kjøpe/ bestille ting, sette de sammen, utforske kreativiteten etc. Og kanskje man ikke blir helt fornøyd med pynten man har skaffet i første omgang, og ombestemmer seg. Så virkelig lurt å alltid ta vare på kvitteringer!

    Dere som følger Feeldia Nettmagasin og ønsker å lage omtrent tilsvarende kalender som meg har allerede fått noen tips til hva du trenger for årets Ramadan kalender – Det finner du her. Jeg skal komme med en mer detaljert liste over hva du trenger og hvordan man lager årets Ramadan kalender senere, in shaa Allaah. I kalenderen (ukeplanen) min har jeg satt av tid til å lage kalenderen én uke i forveien av Ramadan. Så da gjelder det å ha alt klart til den tid! ♡

    Det jeg vil nevne idag er at kalenderen trenger selvfølgelig 30 godteri poser/ esker. Jeg har vært å titta litt i butikken, men jeg har enda ikke funnet noe som tilfredsstiller meg, haha! Så der får dere bare bruke hva enn dere vil! Jeg kan ihvertfall tipse med at jeg vurderer å bestille poser eller små søte gave esker fra utlandet. Da kan du titte på Etsy.com, Ebay.com, Aliexpress.com etc.

    Kalenderen trenger også et skilt som skal henge øverst på kalenderen, som det skal stå «Welcome/ Mubarak/ Happy Ramadan» på eller noe. Dette er ikke et must, men gir absolutt et glam resultatet, in shaa Allaah. Slik jeg ser det for meg i hode iallefall, hehe! Da har jeg kjøpt inn noen stive gull ark fra Søstrene Grene, to forskjellige typer. For å lage dette er det bare å søke opp kreative tutorials på Google, pinterest, YouTube (Ramadan sign/ poster) etc. For jeg veit ikke enda om jeg rekker å lage tutorial for skiltet til dere, men jeg skal prøve å rekke det, in shaa Allaah! ♡

    Her har dere fjorårets Ramadan kalender om dere vil titte på den for inspirasjon 😊

    Jeg prøver også å bruke ting jeg har liggendes hjemme ifra før til Eid pynt! Som f.eks disse søte små telys holderne fra Nille. De har jeg hatt kjempe lenge, og jeg liker jo ikke sølv tema lenger når det kommer til interiør fordi jeg har gått over til å digge gull! 😍 Så da slang jeg på litt gull maling, og vipps så var de glam og klare til Eid, kanskje. Om jeg velger å bruke de da, vi får se, haha.

    And yes dere, vi fortsetter med å titte på serien The army of Satan, som alltid postes én gang i måneden. Lets roll episode 12, in sha Allah ☆ 18 minutter med konsentrasjon!

    3