• BEAUTY

    COSMICA FOTKREM

    God morgen! I disse kalde vinter dager kan det være mange som sliter med tørre hender og føtter. Jeg selv kan få tørre føtter iblant, selv om jeg daglig drikker masse. Da har jeg landet på en skikkelig god fotkrem, nemlig Foot Cream Rich fra merket Cosmica! Denne har jeg brukt i kanskje rundt 2 år eller noe, og er innmari fornøyd, Alhamdulillah ♡ Å ha en god fotkrem er et must have for min del i hudpleie skuffen min.

    Det er en rik og nærende fotkrem med naturlig olje av raps og sheasmør, som virker mykgjørende og pleiende. Kremen trekker raskt inn i huden og gjør føttene myke og smidige. Den kan gi opp til 24 timers fuktighet. Vanligvis kjøper jeg den fra Boots apoteket, og den har en relativt fin pris på seg også. Nå i disse dager er det vel mer lukrativt å bestille varer over nett, så da får du blant annet kjøpt den her.

    Snart Jumuah dere! Who’s in for the Jumuah challenge som er å lese Surat al Kahf? 😍 Im in for sure, in shaa Allaah! Jeg synes alltid det er sååå mye bedre for min del å bare ta meg tid til Self Therapi, og sette av 30 minutter på kveldstid til å lese den. Enn å stresse med å rekke det før magrib slår inn på fredager. Skikkelig god og behagelig avslutning på en torsdag kveld, anbefales! ♡ Its the BEST natural Divine healing, ever! My soul definitely needs it.

    Har du perioden din?! Null stress, da kan du heller lese oversettelsen av Surat Al Kahf ♡ Det også gir enorm ajr (belønning) og er viktig å lese så ofte som vi får til så vi forstår hva Surah’en omhandler. Næring for sjelen ^^ Det kan du gjøre her om du vil, kapittel 18 – The cave. ELSK! ♡ Kose dæ!

    God helg, snuppiser ♡ Snx

    5