• INSPIRASJON,  RAMADAN & EID ♡

    EID SHOPPING FRA RUSTA

    Yes da, jeg føler jeg har leita sååå lenge etter fine ting og detaljer som jeg vil henge opp i 2021 sin Eid kalender. Og plutselig NÅ er det ordentlige januar salget igangsatt, endelig haha! 😁 Det er faktisk ikke lenge til Ramadan i det hele tatt dere, så glad jeg har begynt med planleggingen alt nå. For det krever humør, krefter, tid, kreativitet og shopping bl.a.

    Så jeg stakk innom Rusta, og de har sååå mye julepynt på salg, haha! Awesome for us, you guys! Altså vi kan selvfølgelig bruke forskjellige ting som selges som julepynt, til Eid pynt. Da er det snakk om ting som er mer universalt tatt i bruk. Som f.eks blomster pynt, sirkler, trekanter, stjerner og månen, farge lys, DIY ting etc, om dere skjønner.

    Mens, sånn type pynt som er beregnet og designet spesielt for å feire jul, som f.eks selve juletreet, julestrømper, pynt som det står «God jul» eller «Ho ho ho» på, statuer av nøtteknekkeren etc, kjøper jeg overhodet ikke. Jeg holder meg generelt unna statuer og figurer som er formet som dyr eller mennesker. Er det f.eks en pakke med 15 glasskuler, og 4 av dem er statuer/ formet som dyr eller mennesker kaster jeg dem i søpla, rett og slett. Hehe… Det anbefaler jeg at du også gjør – For å elske Allaah azzawajal ♡ Så Hans Majestet elsker oss tilbake.

    Så, hvis du vil lage Feeldia sin koselige Eid kalender til Ramadan 2021, bør du stikke innom Rusta så kjapt du får muligheten, når lockdown åpner igjen! Det for å kjøpe deg noen av tingene jeg tenker å bruke som detaljer, in shaa Allaah. Mye av det jeg har kjøpt kostet seriøst bare 5 kr nå, haha! 😅

    Åhhh, som jeg gleder meg til Ramadan modus, endelig en positiv vibe i vente, in shaa Allaah! Det blir SÅ bra, dere! Du kan også kjøpe pynten fra nettbutikken om du vil, fra Rusta.no. Jeg trekker tilbake det med å stikke innom den fysiske butikken faktisk, når jeg tenker meg om, haha! Bestill heller via nettbutikken med tanke på at det er bedre nå i Covid dager – Her får du en liste over hva som trengs å putte i handlekurven ♡

    1.PINK FLOWERS2.PINK ROSES3.GOLD TRIO PACK

    Den jeg kaller for «trio pack» selges som ét separat produkt, tror jeg. Jeg kjøpte altså én for 5 kr.

    Du trenger:

    1. Pink flowers – 2 stk

    2. Pink roses – 3 stk

    3. Gold trio pack – 2 stjerner, 2 hjerter, 2 sirkler

    Dette er for å lage sånn type Ramadan kalender som er en «pinne kalender». Altså, hvor vi henger opp pynt, små gaver og snop på ei pinne som blir opphengt på veggen.

    Her er litt andre pynte detaljer om dere ønsker noe av det ♡

    Nr.1 herNr.2 herNr.3 herNr. 4 herNr. 5 her

    Det er sååå mye å velge mellom! 😍 Er du ikke pink lover som Feeldia, no worries mate! Bruk heller noen andre farger som du foretrekker! Meningen er å lage noe som gjør sjelen og DITT hjerte glad ♡ Just be creative and let the fantasy join us. Håper du blir med på å lage deg en Ramadan kalender, for det er seriøst noe av det mest koseligste, ever! Tro meg, når Ramadan in shaa Allaah er igang og du har kalenderen din hengendes på veggen med deg, du kommer ikke til å angre et sekund.

    Snart helg, kos døk masse!

    3