• HVERDAG

    Matforgiftet

    As salaam aleykom og hallo skjønneste dere Ville egentlig bare stikke innom og hilse. Jeg håper dere har det bra om dagen, både fysisk og psykisk in shaa Allaah. For min del hendte det en brå vending mens jeg var ute å spiste med ei venninne nå på fredag ettermiddag.

    Etter vi hadde spist blei jeg ut av det blå sinnsykt kvalm, så mye at jeg sto og spydde opp alt ute. Beklager for nasty detaljer, men halo slikt kan skje hvem som helst for å si det sånn. Det stoppet bare ikke, og til slutt måtte venninnen min ringe ambulanse for jeg mistet alle kreftene. Måtte Allaah SWT virkelig belønne henne masse for å hjulpet meg! De kom å hentet meg ute i minusgrader og sendte meg direkte på akutt mottaket.

    Planen var jo å egentlig å komme ut med et inspirerende NLP – Growth Mindset innlegg i dag til dere! Det må bare avvente til jeg har noe overskudd, in shaa Allaah. Så denne uken er planen å bare å ta livet helt med ro og unngå any kind of overbelastning.

    SubhanAllah, dere som spontant har opplevd å bli matforgiftet noen gang veit hvor forferdelig ille det kan føles. Det både kan være livstruende og totalt motsatt, altså at det ikke blir farlig i det hele tatt. Rushet og krisen som skjedde i kroppen helt ukontrollert, hyverventileringen, angsten, tårene og frykten kroppen påkjenner i timesvis – Der og da føles det ut som man er døden nær. La hawla walla quwwata illah billah – There is no power nor strength except by Allah SWT.

    Alt er skrevet i vår Qadr uansett, so everything that happens is a part of The Allmighty’s plan, His perfect plan Det er en del av livet å bli testet gang på atter en gang! Jeg fikk tatt min første Covid test også, som viste seg å være negativ. Alhamdulillahi Rabbil alamin – For hjertebank, pusten, synet, følelsene, kroppen våres, det norske helsevesenet, alt dere alt!

    Quran 2:155

    We will certainly test you with some fear and hunger, and some loss of possessions and lives and crops. But give good news to the steadfast.

    Husk meg i deres personlige dua når dere reiser deres hender til den mest barmhjertige, er dere snille. Det settes enormt pris på! Og jeg er Alhamdulillah på bedringens vei. Vi snakkes in shaa Allaah snart you amazing people Ha en fortsatt god mandag, og ta vare på hverandre! Smile always – Xoxo.

    5